Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Dans(mı) Ediyorlar
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Anlaşıldı teşekkürler.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı uğurlu olsun çiftin Utku,
Akvaryumu ferahlatmak işe yaramış anlaşılan.Son izlediğim videonda bir erkek çiftin arasına daldı o erkeği başka akvaryuma almaz isen ya çiftin erkeğini yada o erkeği kaybedersin.Çiftin yanına gelip eşleşmelerini engelliyor ise o da çiftleşecek haşin bir erkektir.Erkekler değerlidir |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Nemesis yazdı:
Hayırlı uğurlu olsun çiftin Utku,
Akvaryumu ferahlatmak işe yaramış anlaşılan.Son izlediğim videonda bir erkek çiftin arasına daldı o erkeği başka akvaryuma almaz isen ya çiftin erkeğini yada o erkeği kaybedersin.Çiftin yanına gelip eşleşmelerini engelliyor ise o da çiftleşecek haşin bir erkektir.Erkekler değerlidir Gerçekden birşeyler faydalı oldu,yakın zaman da üzülerek yavruları Timuçin e veriyorum,böyle yavrular elime birdaha gelmez Diyorumki bir müsait zamanda gelsen ayırsak çift haricindekileri tam süper olacak.
Gelmeni istiyorum çünkü dört gözle bakarsak yanlış balık çıkarma ihtimalimiz azalır,hemde ben balıklarımı o tankdan çıkarmaya kıyamayabilirim,nede olsa senin duygusal bağın yok tuttuğunu atarsın diğer tarafa |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Keşke gelebilsem,tabiri caizse deli gibi ordan oraya yardırıyorum.
Akvaryum altı geldi onunla bile ilgilenemiyorum.Onun yerine senin oraya gelicem vaktim olursa merak etme. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Cumartesi büyük ihtimal Yavruları veriyorum,uygun olursan organize olalım,Timuçin seni alsın karşıdan beraber buraya gelin sonra hepberaber karşıya dönelim.Hem senin işede el atarız timuçin güçlü kuvvetlidir çalıştırırız onu
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Cumartesi davetliyim,keşke gelebilsem.Yol da güvenli,kaçırdık güzelim günü...Saat kaç gibi ayarlayacaksınız?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Utku sen beni çalıştırmak konusunda kararlısında ben zaten çalışıyorum
|
|
|
Malesef balığı yok, şu an için...
Timuçin TOPYAY (25) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 22.08.2005 00:50 İleti: 1310 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Utku, balıkların kur yapmaya başlamışlar bence.
Senin bu durum karşısında yapacağın, kurak dönemi akvaryumunda canlandırmak. Bununla ilgili sana bir kitaptan okuduklarımı aktarabilirim. Max. 2 aylık bir program uygulayabilirsin. Yavaş yavaş suyun ısısını yükseltip, yemlemeyi azaltmalısın. Fakat bunlardan önce, akvaryumum bir köşesini iyice bitkilendirip, yuvalarını kurmalısın. Kurak dönemde Caner`in dediği gibi akıntı olmaz, bunu da azaltmalısın. Erkek balık dişiden daha koyu bir renk alır ve dişiyi zorlar, yaralanmalar da olabilir. Senin de canlandırmalarınla olasılık daha fazla artacaktır. |
|
|
Serhat Şekerkıran
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Ayrıca olası bir yumurtlama ya da eş tutma durumunda diğer balıkları ayırman için yedek bir de tank lazım Utku!
|
|
| Sayfa başı | |
|
Üretim Başarısı
|
|
Yavruları veriyorum 200 lt tank hazır bekliyor olacak,bence yapılacak şey direk ayırmak, kur yapan erkek ve dişiyi tespit edebileceğime inanıyorum,Hatta ayıracağım yani akvaryumda gerçekci bir kuraklık son kez yapabilirim.
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=zflAxmTj6io
Bu videoyu tüm sevipde kavuşamayanlara armağan ediyorum. Şaka bir yana renklerdeki farkı görmeniz için çektim. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Utku renkleri konusunda haklısın ama henüz bir faaliyet yok!
Bunların hepsi aynı cinsiyette olmasın sakın! |
|
| Sayfa başı | |
|
Üretim Başarısı
|
|
natteritt yazdı:
Cumartesi öğlen saatlerinde görüşeceğiz Uğur.
Cumartesi Karşıya geçerken bana msj atarmısın 0544 545 46 83? Ne olur ne olmaz belki 2 saatliğine gelebilirim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 08.01.2006 14:05 İleti: 1423 Yaş: 45 Konum: çanakkale |
|
|
Bu akvaryum üretime aday gibi duruyor.Artıkolayın takibi size kalmış.Amlaşılan oki balıklar vazifeye başlamış gibiler.
|
|
|
Kemal Soner Altınoluk 1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Tamam Uğur arayacağım c.tesi günü seni.
|
|
|
Malesef balığı yok, şu an için...
Timuçin TOPYAY (25) |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Diyorumki bir müsait zamanda gelsen ayırsak çift haricindekileri tam süper olacak.