Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Akvaryumdan Canlı Yayın.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
http://freetubetv.net/index.php?view=9d2ViYXF1YQ
Adamlar akvaryumdan canlı yayın yapıyorlar. Acaba bu işin altından kalkacak bir arkadaşımız yok mu? Özellikle de Uğur böyle bir şey yapabilirse çok güzel olur, seyrine doyum olmaz |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Yapan yapıyor tabi. Maliyeti var biraz ama güzel balıkları olanlar için iyi birşey. Teşekkür ederim Okan abi.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 51 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Aslında çok maliyetli değil sadece İp cam yeterli kim isterse girip bakabilir. Web e filan ihtiyaç yok SAdece CAm ile halledilebilecek bir şey. Bir modem ve Bir cam iş biter.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Tabi paha biraz görecelidir ama 10-20 tl gibi fiyatlara ip cam bulunmuyor sanırım
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Okan eline sağlık. Yıllar öncesinde Tarım ve Orman Bakanlığının sitesinde sülünlerin yumurtadan çıkışları canlı olarak yayınlanmıştı ve bende forumda yayınlamıştım bu olayı.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Bizde bu sistemi dükkanda kullanmıştık,gayet güzel oluyor.Birgün yaparız inşallah bizde tanklarımıza.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Video bende açılmadı Okan abim ama beni zorlar bu mesele
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Çok güzel bir uygulama eline sağlık Okan abi.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
TORK yazdı:
Video bende açılmadı Okan abim ama beni zorlar bu mesele
Uğur videoda öyle önemli birşey yok sadece biri akvaryumunun içini gösterecek bir kamera koymuş ve canlı yayın yapıyor. Bence bunun maliyeti olsa olsa 250-300 liradır diye düşünüyorum. Aslında sen mekanı tam faaliyete sokup üretime başlasan bunun maliyetini çıkarırsın. Hatta abiler izin verirse senin mekanın canlı yayını portal üzerinden bile olabilir. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Bu hobinin böyle değişik şeylere ihtiyacı var.
Bu konuya katılıyorum aslında,değişiklik olması bakımndan düşünebilirim aslında..Akrabalarım Çin den ithalat yapıyor.Daha geçen gün evlerine kamera sistemi kurdular,netten istediği zaman izleyebildikleri net bir sistem.Maliyet yanılmıyorsam dediğin fiyatlarda,hem benim açımdanda dışarda olduğumda oraya gidemediğimde netten gözlemleyebildiğim bir kaynak olur.Bazen onların yanına sırf kusmuşlarmı diye konrtol için gittiğim oluyor.5dk için yol değiştirmek ve zaman kaybını bu sistemle kontrol edebilirim sanıırm.Hemde bir güvenik olayınada girmiş oluruz,araştırmalara başlıyayım |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Birşey değil Uğur bir adet ip cam ve bir adet sabit ip ile bu işi halledebilirsin. Tabi tankların bulunduğu yere değişik açılardan birkaç kamera koyarsan daha kolay ve net takip etmiş olursun. Sonucu merakla bekliyoruz.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Eline sağlık Okan abi..Güzel bir uygulama..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Ugur abi sen cariba uretimine basladigin zaman boyle bi sistem kurman gerekiyor yani canli olmasina gerek yok.Sen bilgisayari actiginda camerayida acican caribalari izlicen onlar seni gormucek sen onlari gorcen.Bence bu cariba uretiminde en cok gerekli sey tankin dort bi yanini kaplamak bi iki camera takip bilgisayardan izlemek noluyor ne bitiyor diye.Neyse konuyu dagitmayim ama abi sana sart bence cok isine yarar yani.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Fikir güzel Esad'ım hele bir şunları ayırayım herşeyi deneyecez işallah.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz