Tüm zamanlar UTC + 2 saat
10'uncu Yıl Buluşması .
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Arkadaşlar Malum artık 10 uncu yılımıza da girmiş bulunuyoruz forum olarak.
Birbirimizi görmesek de belkide aramızda km'ler şehirler olsa da, Pirana sevdası bizi aynı noktada topluyor. Biz ara ara forumdan edindiğimiz birbirinden değerli arkadaşlarla buluşsak görüşsek de yanımıza o anda o günde gelemeyen ve yüz yüze tanışma fırsatı bulamayan arkadaşlar olabiliyor, onun için 24/05/2014 tarihinde İstanbul'da bir toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz,katılım doğrultusunda yer mekan ve saat olarak ayarlama yapılıp başlık altında paylaşılacaktır. Gelenler mutlaka başlık altına yazsınlar. Katılım Listesi : 1. Resul ÇALIŞKAN 2. Aykut Oruç DURMUŞOĞLU 3. Mehmet SOVUK 4. Anıl YÜCEL 5. Güven BAYRAKTAR 6. Cemre ÇULHAOĞLU 7. Levent KÜÇÜK 8. Eyüp Şahin 9. Özgür ÖNER 10.Taner SAĞIROĞLU 11.Utku DALKILIÇ 12.Emre ERÇIKTI 13.Serkan Orbay AKBAYIR 14.Ergün DUYGU 15.Murat YÜCE 16. 17. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Gerçekten bu forum bana çok sıkı dostluklar kazandırdı. İyi ki Piranha'ları seviyorum, iyi ki sizleri tanımışım, İyi ki bu forum var. Kuruluşunda olamasamda 2007 den beri bu ailenin aktif bir üyesiyim.
Arkadaşlar forumumuzun kuruluşunun 10. yılı. Dolu dolu 10 yıl. Gelebilecek olan herkesi bekliyoruz. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 01.04.2014 18:15 İleti: 116 Yaş: 35 Konum: istanbul |
|
|
Hafta sonu olması nedeniyle herhangi bir problem çıkmazsa seve seve gelmek isterim. Gelenlerle tanışıp yeni şeyler öğrenmek isterim.Umarım güzel bir sayı yakalanır.
|
|
|
Ad-Soyad:Güven Bayraktar Yaş:27 İkamet Ettiği Şehir:İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bende geliyorum .
|
|
|
Cemre Çulhaoglu 33 İstanbul Mecidiyeköy ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Gelecek olanlar listeye isimlerini yazdırsın arkadaşlar.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Arkadaşlar geçen seferki gibi sıcak bir toplantı olacağı kesin,ne kadar kalabalık olursak, o kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum.
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
bursalı yazdı:
Hafta sonu olması nedeniyle herhangi bir problem çıkmazsa seve seve gelmek isterim. Gelenlerle tanışıp yeni şeyler öğrenmek isterim.Umarım güzel bir sayı yakalanır.
cemreculhaoglu yazdı:
Bende geliyorum .
Ekledim listeye sizleride. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
Daha nice 10 yılları bu değerli dostlar ile beraber görürüz inşallah,ben'de bu ayrıcalıklı ve herkese nasip olmayan sıra dışı Piranha hobicileri ile beraber olmayı istiyorum,ayrıca böyle güzel,sıcacık,aile tadında Piranha Forumunu 10.senesine kadar bizlere getiren yönetim çalışanlarına ve ilk temellerini atan şu an Foruma giren giremeyen eski efsane isimlere'de sonsuz teşekkürler
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
plant yazdı:
Daha nice 10 yılları bu değerli dostlar ile beraber görürüz inşallah,ben'de bu ayrıcalıklı ve herkese nasip olmayan sıra dışı Piranha hobicileri ile beraber olmayı istiyorum,ayrıca böyle güzel,sıcacık,aile tadında Piranha Forumunu 10.senesine kadar bizlere getiren yönetim çalışanlarına ve ilk temellerini atan şu an Foruma giren giremeyen eski efsane isimlere'de sonsuz teşekkürler
Levent abim senin o içten güzel kelimelerin için teşekkür ederim, yanımızda bulunacak olman harika bir haber, uzun zaman oldu görüşmeyeli. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
plant yazdı:
Vay Levent abim senin şu yorumlarına, cümlelerine bayılıyorum. ALLAH gönlüne göre versin. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
PoisoN yazdı:
plant yazdı:
Levent abim senin o içten güzel kelimelerin için teşekkür ederim, yanımızda bulunacak olman harika bir haber, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Hay canım |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Beni de yazın listeye arkadaslar
|
|
|
Özgür Öner Yaş: 38 Şehir: İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
aykut_oruc yazdı:
plant yazdı:
Vay Levent abim senin şu yorumlarına, cümlelerine bayılıyorum. ALLAH gönlüne göre versin. Amin Aykut abim vallaha içimden geçenleri oturup uzun uzadıya yazsam yeridir sizin gibi efsane isimlerin geleceğini düşündükçe heyecandan karnıma sancılar giriyor Piranha beslemeyi sizlerden öğrendik ve hala öğreniyoruz |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Estağfurullah Levent abi.
Yeni üyelerimizinde rağbet göstermesi çok hoş. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
8. Boşluğa benimde adımı yazarsanız çok sevinirim abi.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz