Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Fotoğraf Makinem
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
Kayıt: 05.09.2008 13:02 İleti: 638 Yaş: 44 Konum: Eskişehir |
|
|
Yeni fotoğraf makinesi aldım. Artık çektiğim fotoğrafları ondan koyacağım. Ayrıca almayı düşünen arkadaşlar varsada kesinlikle öneririm. Çok Çok kalite ötesi bir görüntü 40 X dijital Zoom u var zaten. Akvaryumda göremediğiniz yerlerin bile lükemmel fotoğraflarını koyabilirsiniz. Ben Nikon'un D60 KIT dene modelini aldım. 18-55 lensi var. 10.2 megapixel Slr bir makina cidden cok iyi . Tavsiye ederim. Bu akşam fotoğrafları koyacağım. O zaman kalitesini anlarsınız. Herkese iyi forumlar...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hayırlı olsun Ali güle güle kullan.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 13.06.2006 17:16 İleti: 8791 Yaş: 43 Konum: İSTANBUL |
|
|
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Detay isteyenler linke bakabilir. http://www.letsgodigital.org/tr/18170/nikon-d60/ |
|
|
Bayram ALKIŞ Yaş: 37 Türkiye'nin Uluslararası Tek Piranha Forumu www.piranhalar.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
İyi bir tercih Ali. Hayırlı uğurlu olsun. Ben DSLR almadığıma çok pişmanım. Güle güle kullan.
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Ali bu başlık çok zamanlı oldu bende almayı düşünüyordum. Sorması ayıp kaça aldın? türkçe menümü? kamera özelliği var mı? flaşsızda net çekiyor mu? inan makineden anlamam o yüzden soruyorum.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
Video çekimi dışında herşey yapabiliyor diye biliyorum Aykut. Alinin yerine cevap vermiş oldum ama...
|
|
| Sayfa başı | |
|
Piranhacı
|
|
Çekimleri çok aşırı detaylı iyi %1600'e kadar resimde pixelleşme olmuyor. 1450 x 2 taksitle aldım. Öndeki mercek para zaten. Ömürlük olsun dedik bir kere alıyoruz diye aldık. Türkçe menülü de kamera özelliği yok
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Video çekimi dışında herşey yapabiliyor diye biliyorum Aykut. Alinin yerine cevap vermiş oldum ama...
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Bilmiyorum deneyeceğiz bakalım...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
Bu makinadan alman yetmez. Bir de yaklaşık 1000-1200 € daha ödeyip uygun objektif alman lazım.
|
|
| Sayfa başı | |
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.01.2007 01:55 İleti: 436 Yaş: 45 Konum: Kayseri |
|
|
Biz bu konuyu Caner le konuşmuştuk makinayla bitse sorun yok. İstenilen çekim için çok iyi bir mokro lens almak lazımki fiyatını Caner yazmış. Daha ileri seviyede ışık kaynakları, tripotlar gerekir. Hepsi ayrı birer masraf. Süper makroları tripotsuz çekemezsiniz.
Ali çok iyi bir ercih yapmışsın, fotoğraf makinası deyince Nikon u tek geçerim. (canon cu arkadaşlar kızmasın) |
|
|
Adem EROGLU-Kayseri
20.07.1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
VAlla seçim kısmında benim fikrim değil. İnternetten 4 5 tane siteden araştırdım. Böyle anket yapmışlar hangi fotoğraf makinası falan diye. Hepsinde bunu övmüşler:) Bende bunu aldım
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Alin abi hadi hayırlısı tecrübülerini bizimle paylaşırsan ileride tercih sıkıntısı çekmeriz belki.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Hayırlı ve uğurlu olsun Ali.Güle güle kullan yeni makineni.Nikon marka fotoğraf makineleri gerçekten çok met ediliyor,bende niyetlenmiştim ama elimde olan parayı Elektro Gitar ve efektör'e harcadım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Makninan hayırlı olsun , sadece makina almak yetmiyor Canerin de dediği gibi iyi lens şart . Verdikleri kit lensler ile bir yere kadar çekim yapılıyor. Benim de var ama bana da iyi sinden geniş açı lensi lazım. Yoksa iyi kalite resimler hayal gibi.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz