Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Canlı Yem Diye Attım Hâlâ Canlı :)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar geçen cumartesi mavi prenses attım sadece kuyruk bölgesinde bir ısırık harici balığın hiç bir darbesi yok yani natlarımda daha fazla darbe var
Araştırdım bu mavi prenses çok asabi bir türmüş , bu böyle yaşamaya devam ederse bir tane de dişi atıcam Düşünsenize piranha akvaryumunda prenses üretimi , literature geçerim valla |
|
|
Cemre Çulhaoglu 33 İstanbul Mecidiyeköy ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Ömrü kısa merak etme.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Abi benim keratalar üst tarafta çok rahat yemleniyor biliyorsun sende , bu mavi prenses aşağı bölgeye inince benimkiler saldırıyor ama bu prenses hemen suyun üst bölgesine kaçıyor ve benimkiler hiç aldırmıyor.
|
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
cemreculhaoglu yazdı:
Abi benim keratalar üst tarafta çok rahat yemleniyor biliyorsun sende , bu mavi prenses aşağı bölgeye inince benimkiler saldırıyor ama bu prenses hemen suyun üst bölgesine kaçıyor ve benimkiler hiç aldırmıyor.
Biraz hareketlerine alışsınlar farklı planlar ile yakında hırpalamaya başlarlar sonrası malum zaten. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Aynı şey benimde başıma geldi 2-3 gün önce 9-10 cm lik bir mavi prenses aldım Luci yesin diye, hayvan hala canlı gerek tankın genişliğinden gerekse dekorun saklanabilmeye çok elverişli olmasından dolayı dekorun içinde çok başarılı şekilde saklanıyor sabah her kalktığımda köklerin yeri resmen değişmiş oluyor belliki gece sağlam kovalamaca gerçekleşiyor ama balık yaşıyor hiçbir balık bu kadar dayanmamıştı biraz daha dayanırsa çıkarıp ayrı biyerde besleyeceğim adınıda survivor koyacağım.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
F.Basaran yazdı:
Aynı şey benimde başıma geldi 2-3 gün önce 9-10 cm lik bir mavi prenses aldım Luci yesin diye, hayvan hala canlı gerek tankın genişliğinden gerekse dekorun saklanabilmeye çok elverişli olmasından dolayı dekorun içinde çok başarılı şekilde saklanıyor sabah her kalktığımda köklerin yeri resmen değişmiş oluyor belliki gece sağlam kovalamaca gerçekleşiyor ama balık yaşıyor hiçbir balık bu kadar dayanmamıştı biraz daha dayanırsa çıkarıp ayrı biyerde besleyeceğim adınıda survivor koyacağım.
|
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Çok ilginç
www.akvaryum.com/pseudotropheus_socolofi_(mavi_prenses)_tatlisur_3_411.asp Eğer balık buysa ben verdim 1 hafta önce hiç sıkıntı olmadı ve büyük bir balık dı . Yüzeyde yemlemeye alıştırın balıklarınızı elden yemlemeye alıştırın . Bence kuru yemlerin balıklara zararı işte bu. Ete, Kana ve yüzey hareketliliğine karşı duyarsız oluyorlar. Ben sizin yerinizde olsam o balığı parçalayana kadar ne yemek nede su vermem Ama Balığı çok merak ettim Size gönderdiğim balık değilse resmini atarsınız bende akvaryuma atmak isterim. |
|
|
ONUR AYAZ istanbul 20 natt. 130*60*60 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
F.Basaran yazdı:
Benimde kanım ısındı valla balığa BELVA yazdı:
Çok ilginç
www.akvaryum.com/pseudotropheus_socolofi_(mavi_prenses)_tatlisur_3_411.asp Eğer balık buysa ben verdim 1 hafta önce hiç sıkıntı olmadı ve büyük bir balık dı . Yüzeyde yemlemeye alıştırın balıklarınızı elden yemlemeye alıştırın . Bence kuru yemlerin balıklara zararı işte bu. Ete, Kana ve yüzey hareketliliğine karşı duyarsız oluyorlar. Ben sizin yerinizde olsam o balığı parçalayana kadar ne yemek nede su vermem Ama Balığı çok merak ettim Size gönderdiğim balık değilse resmini atarsınız bende akvaryuma atmak isterim. ![]() Bu balık işte aynısı RedParrot da yiyo |
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
BELVA yazdı:
Bence kuru yemlerin balıklara zararı işte bu. Ete, Kana ve yüzey hareketliliğine karşı duyarsız oluyorlar. Ben sizin yerinizde olsam o balığı parçalayana kadar ne yemek nede su vermem
Onur yanlış bir tesbit kardeşim kuru yem vs. durumla ilgili bir durum yok,biz ne balıklar gördük full kuru yem yiyen ama,tankın içinde canlıyı görünce diyek parçalayan, onun için onunla alakası olan bir durum değil, yunus balığı,çok hızlı ve kendi çapında agrasif bir balık, istediği kadar agasif olursa alsun nattlara yemez ama ,balıkların o anki durumu,toklukları etkilemiş olur ve balık uzun bir zaman geçirdikten sonra alışmışlardır, tabi bu durum ölene kadar devam etmiyecektir. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Tabi ya ben kuru yem kullanmaya başladım başlayalı canlı yem attım ve videoları var 2-3 dk yakalama ve yeme
|
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Benimkiler 2 aydir bende ve herhafta canli yem veriyorum. Son 2 haftadir canli yemleri aninda goturuyorlar. Ilk zamanlarda beninkilerde oyun oynuyordu challengerlarla.
|
|
|
Özgür Öner Yaş: 38 Şehir: İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Şahsen Luci hayatında bir kere bile kuru yem yemiş değildir sık sık canlı yem ciğer karides alabalık tavuk dana eti her türlü çeşiti vermişimdir.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
PoisoN yazdı:
BELVA yazdı:
Bence kuru yemlerin balıklara zararı işte bu. Ete, Kana ve yüzey hareketliliğine karşı duyarsız oluyorlar. Ben sizin yerinizde olsam o balığı parçalayana kadar ne yemek nede su vermem
Onur yanlış bir tesbit kardeşim kuru yem vs. durumla ilgili bir durum yok,biz ne balıklar gördük full kuru yem yiyen ama,tankın içinde canlıyı görünce diyek parçalayan, onun için onunla alakası olan bir durum değil, yunus balığı,çok hızlı ve kendi çapında agrasif bir balık, istediği kadar agasif olursa alsun nattlara yemez ama ,balıkların o anki durumu,toklukları etkilemiş olur ve balık uzun bir zaman geçirdikten sonra alışmışlardır, tabi bu durum ölene kadar devam etmiyecektir. Abi sen öyle diyorsan öyledir ama ben kuru yeme karşıyım . Bende aynı balığı attım akvaryuma daha önceden (ben çinsni yada özelliğini bilmiyordum renginden dolayı aldım) ama kovalamaca dan sonra direk yem oldu. Burada bu başlığı görünce şaşırdım dorusu. Bence hiç yem vermeyin aç kalsınlar ki mavi balığı yesinler |
|
|
ONUR AYAZ istanbul 20 natt. 130*60*60 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Şu anda hala canlı ise bence ciklet besleyen bir yakınına hediye et derim.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz