Sistem saati: 24.04.2026 20:30
Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kararıma Yardım Eder Misiniz?

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 6 ileti ]

Yazar Mesaj

Çevrimdışı Pitbull

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.10.2014 13:24   İleti başlığı: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Arkadaşlar bir çift piranham var 1 dişi bir erkek aldığım yerde 2 3 defa yumurtlamışlar bende şahittim.Eve getirdim aylarca üretmeye çalıştım olmadı ayda bir zar zor yemek yiyorlardı zaten ama bi ara canlı yem attıktan sonra herşey değişti elime saldırıyorlar hergün kendileri kadar besin yiyorlar karades balık tavuk vb.. Ara sıra kurlaşıyorlar ama yumurtamıyorlar.Akvaryum 300 litre 3 tane mangow kökü bitkiler salyangozlar hindistan cevizi yosun bence tam doğal ortam,balıklar 2 yasında sizce satıp yavru 15 li sürü alıp 2 sene büyütüp mü üretmeye çalışıyım?(Ki alan yok balıkları izmitte.)Yoksa 2 3 tanede 2 yasında piranhamı akşam yanlarına galiba erkekler kabvga edince eş seçiyorlarmış?(Burda da 2 yasında Piranha satan hiç yok satsadae tekini 100-150 arası satıyor natteri cinsi).Sizce ne yapmalıyım? :agla:
Nejdetcan
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı Emin16

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.10.2014 13:26   İleti başlığı: Re: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

100-150 liraya cariba alirsin. O iste bir sikinti var
Emin Ozkaya
Sehir:Bursa
Yas:23
Tank:130*40*50
11*Pygocentrus Nattereri

Çevrimdışı Pitbull

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.10.2014 13:51   İleti başlığı: Re: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

Valla burada öyle sahibinden .com da da cqribayı 350 te satıyorlar natteriyi 50 lira falan bende bu ikisini 150 te aldım 200 dü adamdan hep aldığım için indirdi.
Nejdetcan

Çevrimdışı Aytaç DEMİRKOL

Administrator

Administrator

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.10.2014 16:05   İleti başlığı: Re: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

Üretime kafanı takma 12-15 li bir sürü al yavruluk dan başla istediğin gibi yetiştir ileride meyvelerini de toplarsan belki uygun şartlar ortamlar tuttuğu zaman. :onay:
Rhombeus (xingu)
Rhombeus (black peru)
Spilopleura (gold)
Natteri
Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana)
Beta halfmoon

American Pitbull Terrier (Rednose)
Lovebird Personata

Çevrimdışı Pitbull

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.10.2014 16:27   İleti başlığı: Re: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

Satamıyoeum ki İzmitte kimse istemiyor yanlarına yetişkin arkadaşlar alıyım diyorum satan da yok bide üstlerinde 4 ay emeklerim var 3 ay 4 5 kere yemek yediler neler yaptım onlar mutlu olsun diye şimdide mutlu oldular ama üremiyorlar.Baştan yavru sürü aldığım da da yine böyle uğraşıcam.
Nejdetcan

Çevrimdışı Aytaç DEMİRKOL

Administrator

Administrator

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.10.2014 16:31   İleti başlığı: Re: Kararıma Yardım Eder Misiniz?   

Pitbull yazdı:
Satamıyoeum ki İzmitte kimse istemiyor yanlarına yetişkin arkadaşlar alıyım diyorum satan da yok bide üstlerinde 4 ay emeklerim var 3 ay 4 5 kere yemek yediler neler yaptım onlar mutlu olsun diye şimdide mutlu oldular ama üremiyorlar.Baştan yavru sürü aldığım da da yine böyle uğraşıcam.

Ağaç yaşken eğilir yavrular bir süre sonra alışınca hiç fazla bir emeğe gerek kalmaz ama bunlarının alışkanlıklarını değiştirmen daha zor birde bu kadar üretime fazla takılma kolay olsa forumda patlama olurdu zaten.
Rhombeus (xingu)
Rhombeus (black peru)
Spilopleura (gold)
Natteri
Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana)
Beta halfmoon

American Pitbull Terrier (Rednose)
Lovebird Personata
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 1 sayfadan 1. sayfa [ 6 ileti ]

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Bing [Bot] ve 9 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz