Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Challengerlar hakkında bilgisi olan varmı?
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar merhaba.Dün tür değişimi yapıp 4 adet Challenger aldım.Boyları yaklaşık 12 cm civarı.Dünden bu yana hiç yeme yanaşmadılar.Bunun nedeni ne olabilir?Özellikleri nelerdir?
|
|
|
Cihan AYDOĞAN-30-Denizli 100-50-60 4 adet 15 cm nattereri VAKIFBANK/DENİZLİ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bende de vardı ama çok tırsaktı ama alışınca kendisinin 3 te 2 si kadar balıkları tutuyorlar Piranha gibi dişleri yok yaşlandıkça otçul oluyorlar.Yanında kedi balığı vardı korkudan ağlıyordu eti yemek için 2 gün bekliyordum ama aynı köpek balığı gibi hiç uyumuyor.Çok yerini midesi fena çıkıyor.
![]() |
|
| Nejdetcan | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Pitbull yazdı:
Bende de vardı ama çok tırsaktı ama alışınca kendisinin 3 te 2 si kadar balıkları tutuyorlar Piranha gibi dişleri yok yaşlandıkça otçul oluyorlar.Yanında kedi balığı vardı korkudan ağlıyordu eti yemek için 2 gün bekliyordum ama aynı köpek balığı gibi hiç uyumuyor.Çok yerini midesi fena çıkıyor.
![]() Yem yemiyorlar dünden beri neden olabilir? |
|
|
Cihan AYDOĞAN-30-Denizli 100-50-60 4 adet 15 cm nattereri VAKIFBANK/DENİZLİ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Onlar da Piranha gibiler benim bildiğim alışmaları lazım.
|
|
| Nejdetcan | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Akvaryum icin pekte uygun olmayan baliklar.500lt nin altida bakilmasini tavsiye etmem. 2 adet buyutmustum. Yeme alisacaklar cok sabuk strese giren bir tur. Cabuk mantar oluyorlar ama tanka alistiklatinda seyir zevki cok yuksek bir balik
|
|
|
Emin Ozkaya Sehir:Bursa Yas:23 Tank:130*40*50 11*Pygocentrus Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Balıkları almışsın 1 gün önce tanka atmışsın daha yeni yerlerine alışmadan birden bire yem yemelerini beklemek saçma olur. Onlara biraz zaman ver zamanla yemeye başlar sen sadece ortamın uygun olduğundan emin ol yeter.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Challengerlerin gözleri kör oluyor , gözlerin bir fonktionu yok.Yem yemeleri icin en ideali dibe Batan yemlerden atmak olur,Bu baliklara derinlikten cok , uzunluk lagzim tankta , hep hareket halinde olurlar hic durmazlar.
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz