Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranha Üzerindeki ALLAH Yazısı
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 13.06.2006 17:16 İleti: 8791 Yaş: 43 Konum: İSTANBUL |
|
|
Zavallı adam. 1,5 yıldır kimse söylememiş galiba, bunların piranha olmadığını.
PİRANA BALIĞI ÜZERİNDEKİ "ALLAH" YAZISI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR!.. İŞTE FOTOĞRAFLARI... GİRESUN (İHA) - Giresun'da, bir akvaryumda yaşayan balık üzerinde bulunan Arapça "Allah" yazısı görenlerin büyük ilgisini çekiyor. Balığın sahibi Hasan Sandal (46), İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 1.5 yıl önce satın alarak akvaryumda beslemeye başladığı "Prena" balığının üzerinde "Allah" yazısını 6 ay önce fark ettiğini söyledi. Önceleri bir anlam veremedikleri balık üzerindeki yazıyı Giresun Müftülüğü görevlilerine gösterdiğini ifade eden Sandal, "Müftülük görevlileri, balık üzerinde bulunan yazının Arapça 'Allah' yazısı olduğunu söylediler. Bunu duyunca çok şaşırdık" dedi. Sandal, özenle baktıkları balığın giderek büyümesi nedeniyle üzerindeki "Allah" yazısının kaybolmaya başladığını da sözlerine ekledi.
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=214555 |
|
|
Bayram ALKIŞ Yaş: 37 Türkiye'nin Uluslararası Tek Piranha Forumu www.piranhalar.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
bayramalkis yazdı:
yaklaşık 1.5 yıl önce satın alarak akvaryumda beslemeye başladığı "Prena" balığının
Piranhaya pirena diyen basına göre oscarda ALLAH da yazar maşşallah da |
|
|
Mustafa ASLAN
09.09.1984/İZMİR |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Yorum yok...
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Artık gelinen son nokta budur diyorum.Piranhaya pirena diyen zihniyetmi,oscara piranha diyen zihniyetmi,balıkta Allaha yazısını haber yapan bir gazetecinin zihniyetinimi eleştirelim.Yada gülüp geçelim.Boşverin adam elindekilerin piranha olduğunu bilsin elleşmeyelim garibanlara.
|
|
|
CAN ÜNER YAŞ:28
NANO REEF AKVARYUM 80 LİTRE:Xenia,yellow polyp, green button 2 adet leather,orange disk coral red polyp,green polyp ,damsel,3 mushroom,six line wrasse,clarki clown,3 adet turbo algea snail |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 08.02.2006 15:57 İleti: 1975 Yaş: 55 Konum: İstanbul |
|
|
|
|
eda kantar yaş:37
100x40x65 5 adet nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Ne yazdığını en azından benim okuma şansım yok.İşin içine akvaryumcular girince ticari kaygı uğruna yapmayacakları da yok.
|
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 65 Konum: İstanbul |
|
|
Uzun uzun bakınca, bütün harfler görünür yaklaşık olarak..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Bu balıkları besliyen arkadaşın yazıdan önce akvaryumu büyütmesi gerekir yazık hayvanlara. Sıkış tepiş olmuşlar. Şüphesiz alemleri yaratan rabimizin güzel isimleri hayatımızın her yerinde var.
|
|
|
Ferdi AKAR [size=84][color=red][b] Yaş 32 İzmir[/b][/color][/size] |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Kafam durdu! Birşey söyeleyemeyeceğim!
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Üyesi
Kayıt: 06.05.2005 12:12 İleti: 4450 Yaş: 43 Konum: İzmir |
|
|
Allah yazısı varya üzerinde, balık oldu 1000 dolar tamam...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 65 Konum: İstanbul |
|
|
Bu tarz mucizelere çok rastlandı.Ağaçlarda,arılarda,meyvelerde vs.Benim anlayamadığım neden hep arapça olduğu..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Bak burada doğru söylüyorsun.Pek bir bilgim yok yanlış bir şey söylemeyim de arkadaşlar insanlığın resmi dili arapçamı biz mi bilmiyoruz.Çok doğru söyledin.Kardeşim bu dünyada kaç kişi arapca biliyor ki.Mucizenin tanımı ne:İnsanlığın aklının ve gücünün yetmediği bir olayın gerçekleşmesi dimi arkadaşlar.Madem mucize var ortada Türkçe de İngilizce de olabilmeli.Mesela flowerhornların deseni de japoncaya benziyor.Üstünde japonca buda yazsa ne halt yiyecekler merak ediyorum
|
|
|
CAN ÜNER YAŞ:28
NANO REEF AKVARYUM 80 LİTRE:Xenia,yellow polyp, green button 2 adet leather,orange disk coral red polyp,green polyp ,damsel,3 mushroom,six line wrasse,clarki clown,3 adet turbo algea snail |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
Kayıt: 06.05.2005 12:12 İleti: 4450 Yaş: 43 Konum: İzmir |
|
|
muscle2 yazdı:
Bu tarz mucizelere çok rastlandı.Ağaçlarda,arılarda,meyvelerde vs.Benim anlayamadığım neden hep arapça olduğu..
Tamer hocam Allah yazıyor normaldir.. Başka birşey yazsa belki ingilizce felan olurdu :D Aslında ben bir flowerhorn görmüştüm balığın üzerinde web sitesinin adı yazıyordu... Tabi dövme ile ama bende piranhaların üzerine kendi forumumun web adresini mi yazsam ne yapsam |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 08.01.2006 14:05 İleti: 1423 Yaş: 45 Konum: çanakkale |
|
|
Balığın üzerindeki çizgilere eleman kendi yorumunu katmış,sonra gazeteci ile işi haber boyutuna taşımışlar ve nihayetinde tablo böyle.Aslında her varlık,hatta kainatta var olan herşey kendi lisanı haliyle Allah(cc)'ı anlatır.Üzerindeki yazı somuttan ziyade soyut bağlamda var bu yönüyle.Ama dediğim gibi Olay medya salgınına maruz kalmış.
|
|
|
Kemal Soner Altınoluk 1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Makale hakkında yorum yok. Astronot'un üzerine Allah(c.c.) yazması hoş. İyi baksalar da renklerini yitirmese.
|
|
Ahmet Şengür 100*70*60 - 8 Natteri 100*70*60 Boş 100*30*30 Bitki 26.12.1984 - YAŞ: 23 |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz