Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Kuzey HD
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Bayadır bu zamanı bekliyordum her videoda resimde balığı gösteremiyordum karanlık filan diye telafisini yaptım, hortumun yerde olma sebebi ben düz koydukça o gidip saldırıyor her seferinde düşüyor bende sıkıldım artık düz tutmaktan hiç ellemiyorum artık
Hd izlemenizi tavsiye ederim. Video bağlantısı ![]() ![]() ![]() |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Moderator
Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 30 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
|
Vay Ayberk neyapmışın sen böyle,Maşallah
![]() |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 06.03.2011 12:56 İleti: 1054 Yaş: 41 Konum: Ankara |
|
|
Mükemmel bir şekilde büyüyor ve renkleri göze çarpıyor kardeşim. Kocaman maşallah
Senin eline geçenden normal tepkiler bekle. ![]() |
|
|
Mesut V.MARİAN 180*85*50h 160*60*60 100*50*60h 3lü set Rhombeus Black Peru Rhombeus Xingu Sanchezi Purple Natteri x 15 Süperred x 15 Spilo Rubyred channa golden cobra x 3 Dogo Arjantino Konutkent/ANKARA Satınalma-önmuasebe A rh+ İçinde Atatürk yoksa konuşmaya bile tenezzül etmem. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ayberk çok iyi olmuş yahu. Müziğe de bayıldım. Kuzey rüzgarı esmeye devam ediyor.
![]() |
|
|
Ufuk OCAK İstanbul / Ataşehir Sağlık Sektörün'de Anlaşmalı Kurumlar Grup M.D 90*50*40 Serrasalmus Rhombeus Gold Diamond Cahillerle savaşmayın. Ben asla kazanamadım! Bazıları asla evcilleşmez.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Ayberk gerçektençok iyi kardeşim. Maşallah
. Işığı düzeltmen de iyi olmuş. Hatta sana bir öneri, ışığın markası ne bilmiyorum ama Sylvania Aquastar al. Gerçek renkleri o zaman daha iyi görürsün. Hatta dikkat et istersen Levent abinin flolar da Aquastar. Tiki'nin o güzel pullarını tam olarak ortaya çıkarıyor. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Maşallah kardeşim tepkiler on numara heleki yanaktaki benek ve göz rengi süper görünüyor çok begendim.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
. Işığı düzeltmen de iyi olmuş. Hatta sana bir öneri, ışığın markası ne bilmiyorum ama Sylvania Aquastar al. Gerçek renkleri o zaman daha iyi görürsün. Hatta dikkat et istersen Levent abinin flolar da Aquastar. Tiki'nin o güzel pullarını tam olarak ortaya çıkarıyor.Bende ondan alayım mehmet çok haklısın. |
|
|
Ufuk OCAK İstanbul / Ataşehir Sağlık Sektörün'de Anlaşmalı Kurumlar Grup M.D 90*50*40 Serrasalmus Rhombeus Gold Diamond Cahillerle savaşmayın. Ben asla kazanamadım! Bazıları asla evcilleşmez.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Maşallah rengi,tepkileri çok güzel olmuş...
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
o-Mehmet-o yazdı:
Vay Ayberk neyapmışın sen böyle,Maşallah
![]() Sağolasın Mehmet ben bişey yapmadım valla o yaptı |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
piranhabull yazdı:
Mükemmel bir şekilde büyüyor ve renkleri göze çarpıyor kardeşim. Kocaman maşallah
Senin eline geçenden normal tepkiler bekle. ![]() Mesut abi çok teşekkür ederim, abi valla o bana güveniyor ben ona ortayada böyle birşey çıkıyor. |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
AppediX yazdı:
Ayberk çok iyi olmuş yahu. Müziğe de bayıldım. Kuzey rüzgarı esmeye devam ediyor.
![]() Çok teşekkürler Ufuk abi, müzik Birdy - Skinny Love, beğendiğine sevindim Ufuk abi |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
. Işığı düzeltmen de iyi olmuş. Hatta sana bir öneri, ışığın markası ne bilmiyorum ama Sylvania Aquastar al. Gerçek renkleri o zaman daha iyi görürsün. Hatta dikkat et istersen Levent abinin flolar da Aquastar. Tiki'nin o güzel pullarını tam olarak ortaya çıkarıyor.Çok teşekkürler Mehmet abi yanlız ışığı hiç ellemedim benim tel çok karanlık çekiyordu, tamamdır abi yeni tank kurucam yakın zamanda kısmetse ona takıcam şuan bende normal tasarruf ampülü var. |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
F.Basaran yazdı:
Maşallah kardeşim tepkiler on numara heleki yanaktaki benek ve göz rengi süper görünüyor çok begendim.
Teşekkürler Fırat abi beğendiğine sevindim abi böyle olmasında seninde büyük payın var abi. |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Maşallah rengi,tepkileri çok güzel olmuş...
Teşekkürler Aytaç abi sağol. |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 09.09.2012 16:54 İleti: 101 Yaş: 52 Konum: Kocaeli |
|
|
Çok sağlıklı ve saldırgan bir canavar yetiştirmişsin.
Ellerine sağlık. |
|
|
Atakan Atasever 16 adet Nattereri Kocaeli |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Ellerine sağlık.