Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Seç Beğen Al
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Daha önce yayınlandımı bilmiyorum, videoyu yükleyen kişide hep bu tarz videolar var sanırım bol piranha çeşitleri bulunan bir akvaryumcu.
Video bağlantısı |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Teşekkürler.Harika bir şey böyle bir akvaryumcu Türkiye'de deolsa keşke
|
|
|
Burak Bircan-Ankara Serrasalmus İrritans Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Ben izlememistim taner abi video con enteresan tskler,ama bence güzel olmamis böyle karma,serralar tek bakildimi daha zevkli oluyor bence ozaman sahibine karsi bi iletisim de kuruyorlar... Bu sekil cok siradan inanin cani sIkIlir :d
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Her balık kafasına göre takılıyor güzel durmuyor tek bence daha iyi
![]() |
|
|
Özgür Azcan Tekirdağ/Şarköy 90 Model... 75*35*40_1xOscar 120*50*50=15xBaby S.RED_P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Yanlız adamda yok yok valla. Diğer videolarınada baktımda bütün katil balıkları toplamış.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Bütün pirana türlarini aynı tank ta toplaması ilgi çekici ama bende beğenmedim toplama kampı gibi durmuş
|
|
|
İbrahim Hakkı Bilgin - İstanbul AB rh + 120x60x60 - 18x 13-14 cm Natteri.. 100x50x40 - Bitki & Karides |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.12.2009 22:03 İleti: 793 Yaş: 33 Konum: istanbul/s.çiftliği |
|
|
İlk bakista goze hos gelsede daha sonradan butun baliklarin stres icinde oldugunu goruyoruz bence bir akvaryumda 2 serranin olmasi guzel ama abi baya abartmis
|
|
|
İbrahiM AtaÇ istanbul Serrasalmus Compressus(shooker) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 01.06.2012 12:04 İleti: 21 Yaş: 46 Konum: İStanbul |
|
|
İstanbulda bir akvaryumcuda da pekçok türü var.Hem böyle çorba gibi değil bölmeler içinde.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
burakb90 yazdı:
Teşekkürler.Harika bir şey böyle bir akvaryumcu Türkiye'de deolsa keşke
Çok zor ama inşallah olur böyle akvaryumcular. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
Ben izlememistim taner abi video con enteresan tskler,ama bence güzel olmamis böyle karma,serralar tek bakildimi daha zevkli oluyor bence ozaman sahibine karsi bi iletisim de kuruyorlar... Bu sekil cok siradan inanin cani sIkIlir :d
Evet Yusuf haklısın serralar bencede tek olmalı, dediğim gibi bu büyük ihtimal piranha çeşitleri çok olan bir akvaryumcu. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Ö.AzcaN yazdı:
Her balık kafasına göre takılıyor güzel durmuyor tek bence daha iyi
![]() Böyle çeşit bolluğu olsun ben güzel durmayan karma balılar bulunan tank yapmaya razıyım. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
aykut_oruc yazdı:
Yanlız adamda yok yok valla. Diğer videolarınada baktımda bütün katil balıkları toplamış.
Evet sadece piranha türleri değil birçok tür mevcut elinde. Gitsekmi acaba Aykut ne dersin... |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
bogazyargiclari yazdı:
Bütün pirana türlarini aynı tank ta toplaması ilgi çekici ama bende beğenmedim toplama kampı gibi durmuş
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
Yusufa katılıyorum tek bakıldıklarınde her zaman sahiplerını gördükleri için bir bağ oluşuyor balıkla sahibi arasında balık kabullenıyor sahıbını bunun örneğini bir çok abimizde kardeşimizde görüyoruz Poison,Rocky,Hades,Lucifer... gibi |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mert Sabirli yazdı:
İstanbulda bir akvaryumcuda da pekçok türü var.Hem böyle çorba gibi değil bölmeler içinde.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Hangi akvaryumcu o Mert bey? |
|
| tarık buldu | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz