Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Canlı Yem Hakkında
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
Merhaba arkadaşlar Piranha sanıp yanlışlıkla almış olduğum pacularımı ayrı bir akvaryuma atmıştım,sonra bu forumdan chachachatyn nickli arkadasımız sagolsun di.yardımcı oldu.Kendisinden aldığım 6 adet nattererimi aldım ve 4 gündür tankımda beslemekteyim.
Yanlıslık yapıp aldığım 3 adet pacumla 2 adet pengaesusumu 4 gundur yem vermediğim nattererilerime yedirmeye karar verdim.Önce bir adet pengasus attım 20 saniye yaşamadı hepsini bir tanesi ye 2.Pengasusumu attım 5 dk geçmesine rağmen bi haraket olmadı bunun üzerine diğer 3 pacuyuda attım.Aradan 10 dk geçti.4 balık arasından paculara göre cok daha atik,hızlı ve yakalaması zor olan pengasusu seçip bu kez hepsi beraber yediler. Aradan 1 saat geçti pacular hala yaşiyolar onlara dokunmuyolar.Sizce sebebi nedir,yoksa pacularla nattereriler bir arada yaşiyabilirler mi ? Not:bizim keretalar 8 aylık pacuları bilmiyorum ama bizimkilerin 4/1 kadarlar baya ufaklar yani... |
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
İlginç bir durum pacular piranhayı benzediği için kendi türü sanıp yememiş olabilir.Ama er yada geç yerler
|
|
|
Cüneyt Işık Yaş:17 Sefaköy/İstanbul
100*46*50h 12 adet Nattereri
www.viddoos.com Video Dostu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
KArşılarında takım gördüklerinde genelde beklemeyi tercih ederler. Tek tek verdiğinizde sonuç ölümcül olur. Bu şekilde de ergeç götürürler.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Evet, dikkatleri dağılmış olabilir. Zamanla birer birer gidebilir.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 64 Konum: İstanbul |
|
|
Ya pakular yenilene kadar yem verme.Ya da pacuları tek tek ver..Karınları tok olursa ilgileri dağılıyor.Nadir de olsa aralarında uzun süre yaşatıkları balıklarda oluyor..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Bencede çıkartıp teker teker ver,ilk saldırıyı diğerleri görmesin üzülürler
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Balıklarını iki gün aç bırak ve paculardan birini at sonra noluyor görürsün
|
|
| Özgün Çağrı MELENLİ-18 | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
o kadar aradım taradım bugün bulamadım pacuları bizim keretalar beklenilen performansı geçte olsa göstermişler
|
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
İşte piranhaların en müthiş yönüde bu canlı attım yemedi dersin sabah bir kalkmışsın balık yok adeta çocuğuna sürpriz yapan bir baba gibi
|
|
|
Cüneyt Işık Yaş:17 Sefaköy/İstanbul
100*46*50h 12 adet Nattereri
www.viddoos.com Video Dostu |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz