Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natteri Ele Saldırma
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.10.2010 20:18 İleti: 37 Yaş: 42 Konum: ERZURUM |
|
|
Ben balığımın ele saldırmasını istiyorumda esad gibi elimi ısıttırmadan ele saldırmasını sağlamanın bi yolu yokmu?
|
|
| _ _ _ SeRkAn ArIkAn _ _ _ | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Serkan Esadın rhom için uyguladığı taktikleri bir de sen dene istersen.Aşağıdaki konu başlığında ayrıntıları var. Onun haricinde benim natt.larım da elimden korktukları için sana tavsiye edebileceğim bir yöntem yok. Ama bence illada ele saldıracaklar diye bir şart yok. Yine de karar senin.
viewtopic.php?f=54&t=17516 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Ele saldırma işini biraz erken yaşlarda aşılaman lazım balıklara.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.06.2010 22:49 İleti: 11 Yaş: 51 Konum: İstanbul |
|
|
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. |
|
|
Barış Çınar
100X65X45 LUCKY ONES DIE FAST |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 24.03.2009 17:10 İleti: 925 Yaş: 48 Konum: Ankara |
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. |
|
|
il:Ankara ad:yener alkay yaş:33 Nattereri:Sınırsız Rhombeus :1 Cariba:6 piraya:1 Branditi:1 jasmin_sevgisi@windowslive.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Ben burda sacma bi istek gormuyorum ama sacma sapan bi yorum goruyorum.Forumdaki herkez piranhalarin korkusuzca ele veya baska biseye saldirmasini ister.Bunda bi sorun yok gayet normal bisey.Eger biliyorsan bisey anlatirsin yok bilmiyorsan bisey yazmazsin. |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 09.07.2009 12:31 İleti: 1447 Yaş: 49 Konum: ADANA |
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Barış biraz sert girmişsin olaya,sakin olmanı öneririm.Kırıcı olmakla kimseye yardımcı olamayız. Güzel bir ülupla anlatırsan daha iyi olur. ![]() |
|
|
[url=http://IMG-20151007-WA0005.jpg ]IMG-20151007-WA0005.jpg [/url] ERKAN TAŞKIN - ADANA YAŞ 39 0.532 402 01 77 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Nooluıyor burdaaaaa
Sakin sakin arkadaşlar. Bu forum hepimizin , kırmaya gücendirmeye gerek yok |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 22.12.2008 00:15 İleti: 612 Yaş: 39 Konum: Istanbul |
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Keşke kullanıcı adınıza yakışır şekilde yorum yapsaydınız.. Kimseyi yargılamak size düşmez.. Biliyorsanız paylaşırsınız, bilmiyorsanız pas geçersiniz.. |
|
|
Gizer COŞKUN Yaş = 27 Büyükçekmece / ISTANBUL 120x55x60h Serrasalmus Black Diamond Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.10.2010 20:18 İleti: 37 Yaş: 42 Konum: ERZURUM |
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Ben size gerekli cevabı mesajla vericem burda uygun olmaz |
|
| _ _ _ SeRkAn ArIkAn _ _ _ | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 09.07.2009 12:31 İleti: 1447 Yaş: 49 Konum: ADANA |
|
|
balık yazdı:
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Ben size gerekli cevabı mesajla vericem burda uygun olmaz Serkan bence uzatma boşver belki yazdıktan sonra kendi hatasını anlamıştır.Bu gibi münakaşaların sonu iyi bitmez.Bana sorarsan boşver. ![]() |
|
|
[url=http://IMG-20151007-WA0005.jpg ]IMG-20151007-WA0005.jpg [/url] ERKAN TAŞKIN - ADANA YAŞ 39 0.532 402 01 77 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
peace4all yazdı:
Yaa arkadaşlar;
Nasıl saçma sapan istekleriniz var. Ben moderatör olsam verirdim şimdi no post'u. Ele saldırmasını istiyormuş. Balıklarını 20 gün aç bırak, elini hafifçe zedeleyip kanatarak akvaryuma sok. Ele saldırmazlarsa ben de insan değilim. Ne saçma öneri diye düşünmeyin, talep saçma çünkü. Adam sinirli beyler dağılalım |
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Sakin sakin arkadaşlar. Bu forum hepimizin , kırmaya gücendirmeye gerek yok
belki yazdıktan sonra kendi hatasını anlamıştır.Bu gibi münakaşaların sonu iyi bitmez.Bana sorarsan boşver.