Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranha ve Astronot
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
arkadaşlar bende 4 adet amozon piranhası var.Balıklarımı çoğaltmak için 2 astronot 1 adet pacu 3 tanede challenger aldım.astronotlar hariç hepsini yediler,neden astronotlara bşey yapmadılar,başka içine ne tür balık koyabilirim.piranhaların boyu 15 cm var.
|
|
|
selim çizmecioğlu 100*60*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Bizim ev tipi tanklarımızda piranhaların yanında başka tür bir balık besleme şansımız yok, ergeç kaçınılmaz son olacaktır.Belki bir ihtimal vatoz beslenebilir. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Oncelikle aramiza hosgelsin. Imza ayarlarinizi yapmadiginiz icin size nasil hitab edecegiz bilmiyorum.
Tankin bi fotografini eklerseniz daha iyi yorum yapabiliriz. Sizin baliklariniz icin sunu soyleyebilirim, bence astronotlar da tehlike altinda muhakkak birgun onlari da yerler. Piranhalarla birlikte uzun sure yasayacaklarina inanmiyorum. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Bizim ev tipi tanklarımızda piranhaların yanında başka tür bir balık besleme şansımız yok, ergeç kaçınılmaz son olacaktır.Belki bir ihtimal vatoz beslenebilir. Okan ben buyuk boy bi leopar vatoz denedim bisey yapmadilar. Leoparlar normal vatozlardan cok daha sert. Fakat cikardigi pislik 12 adet nat'tan daha fazla, bu sebeple ajvaryumcuma geri iade ettim. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
mehmetsovuk yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Bizim ev tipi tanklarımızda piranhaların yanında başka tür bir balık besleme şansımız yok, ergeç kaçınılmaz son olacaktır.Belki bir ihtimal vatoz beslenebilir. Okan ben buyuk boy bi leopar vatoz denedim bisey yapmadilar. Leoparlar normal vatozlardan cok daha sert. Fakat cikardigi pislik 12 adet nat'tan daha fazla, bu sebeple ajvaryumcuma geri iade ettim. Mehmet ben de benimkiler ufakken 20 cmlik bir leopar vatoz atmıştım ama atmamla üzerine üşüşüp tırtıklamaları bir olunca dayanamayıp tanktan çıkartıp birine verdim. Bu biraz şans veya balıklar çok ufakken tanka koyulursa ve beraber büyülerse sorun olmayabilir. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 15.01.2012 14:42 İleti: 201 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
Bende vatoz konusunda düsünüyordum ne yapayım diye Okan arkadasimin dediklerine göre koymaktan tirstim simdi
|
|
|
Yasin K. / 34 - İstanbul Bilgisayar Teknisyeni - Satis, Destek Motorcycles is a passion... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Balıkların boyutları nelerdir.
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
2 adet astronot ve 2 adet vatoz 6 aydır felan kardeşce yaşıyorlar.ben akvaryumculara sordum astronot yaşıyorsa yanlarında papağan ciklette yaşar dediler ama ben size sormadan almayım dedim çünkü diğer aldığım balıklardan baya zarar ettim yem oldu hepsi.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Senin balıklar büyük ihtimal pacudur onlarda amazonda yaşıyor yoksa etçil piranalar başka balıklarla yaşamaz
|
|
|
Emre Erşan 21 - Sivas 85*40*50 Nattereri x6 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
pacu değil onu çok iyi biliyorum ayrıca pacu olsaydı challenger ve pacu mu parçalamazlardı.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
tamam dostum sen yinede boşver papağan felan astronotla aynı akvaryumda görmüştüm de papağanın şansı olmaz derim astronotun boyu büyük oldukça bi ihtimal sorun olmaz
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.10.2011 22:24 İleti: 303 Yaş: 28 Konum: Samsun\İlkadım |
|
|
Burak0058 yazdı:
tamam dostum sen yinede boşver papağan felan astronotla aynı akvaryumda görmüştüm de papağanın şansı olmaz derim astronotun boyu büyük oldukça bi ihtimal sorun olmaz
Kesinlikle sorun olur piranalar büyüyünce yada aç kalınca astronotların hiçbir şansı olmaz zaten yakında o astronotları yerler.Ölümden kaçış yok |
|
| Egemen Şener | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
egemensener yazdı:
Burak0058 yazdı:
Kesinlikle sorun olur piranalar büyüyünce yada aç kalınca astronotların hiçbir şansı olmaz zaten yakında o astronotları yerler.Ölümden kaçış yok Kaçış yok kardeş benim natlar büyüsün canlı yem olarak astronot vermeyi düşünüyorum ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.10.2011 22:24 İleti: 303 Yaş: 28 Konum: Samsun\İlkadım |
|
|
Burak0058 yazdı:
egemensener yazdı:
Burak0058 yazdı:
Kesinlikle sorun olur piranalar büyüyünce yada aç kalınca astronotların hiçbir şansı olmaz zaten yakında o astronotları yerler.Ölümden kaçış yok Kaçış yok kardeş benim natlar büyüsün canlı yem olarak astronot vermeyi düşünüyorum ![]() Mantıklı böyle bol etli bi oscar |
|
| Egemen Şener | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Burak0058 yazdı:
egemensener yazdı:
Burak0058 yazdı:
Kesinlikle sorun olur piranalar büyüyünce yada aç kalınca astronotların hiçbir şansı olmaz zaten yakında o astronotları yerler.Ölümden kaçış yok Kaçış yok kardeş benim natlar büyüsün canlı yem olarak astronot vermeyi düşünüyorum ![]() Bence Hayat Adil olmalı Astrnotları yem yapacaksanız Teke tek yedirmeye çalışın |
|
|
" Belirli mesafeden bakıldığında, büyük bir gururla yürüyen, muhteşem bir gücün bembeyaz bir görüntüsü " Tolga |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz