Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Su Üzerindeki Yağ Tabakası
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Akvaryuma balık eti attığım zaman bazı et parçaları kayaların altında kalıyor ve o etlerin yağları suyun sıcaklığı ile beirleşince su üzerinde köpüklü bir tabaka yapıyor.
(Tvuk ciğeri atınca da oluyor) O tabakayı en kolay nasıl temizlerim? Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edin lütfen. |
|
|
Onur TÜZÜN Yaş:24 Bursa/Osmangazi Her an nat besleyebilir XD |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Dip çekimi ve sık sık su değişimi yaparak..
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
kaatill_chaos yazdı:
akvaryuma balık eti attığım zaman bazı et parçaları kayaların altında kalıyor ve o etlerin yağları suyun sıcaklığı ile beirleşince su üzerinde köpüklü bir tabaka yapıyor.
(tavuk ciğeri atınca da oluyor) O tabakayı en kolay nasıl temizlerim? Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edin lütfen. Dip çekimi yaptığın malzemeyi tam ters çevir ve suyun üstündeki yağ tabakasını çekmekte kullan kardeşim. En kesin çözüm bu şekilde olacaktır. |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Eğer sürekli bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorsan dış filtrenin emiş borusuna takılan surface skimmer'lar var onlardan bir tane alabilirsin.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Plastik cola şişesini yatak olarak akvaryumun üzerinde gezdir en pratik yol budur..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
WİLD yazdı:
Plastik cola şişesini yatak olarak akvaryumun üzerinde gezdir en pratik yol budur..
Sevdim ben bu yöntemi :D teşekkürler. |
|
|
Onur TÜZÜN Yaş:24 Bursa/Osmangazi Her an nat besleyebilir XD |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz