Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 16 sayfadan 2. sayfa [ 230 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sonraki
Yazar Mesaj

Çevrimdışı PoisoN

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 27.06.2012 21:23   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Aykut son rütuşlardan sonra tank harikanın üstünde olmuş gerçektende o tankı canlı canlı görmek bana nasip olduya inan çok mutluyum tekrar teşekkürler.
Taner ağbiye gelince ağbi senin resimlerini çekiceğini bilseydim pirayaların ve tankın hiç bulaşmazdım ben :mrgreen: daha önce çekip paylaşmıştım,benim makinam fena olmamasına rağmen çektiğim fotoraflar ortada,bence hiç mütevazi olma harikalar yaratmışsın fotoraflarda. :onay:
Tekrar koskoca bir maşallah diyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Resim
AnıL YüceL
Pygocentrus Piraya
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı hades

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 27.06.2012 21:58   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Taner abi fotografları çekip paylaştıgın için çok teşekkürler,aykut abi alacagın olsun bitkiyi yeniden sevdirdigin için bana o kadar güzel ki o tank sadece oturup onu seyretmek bile akşamları insanı uzaklara götürür (amazona) pirayalara söyleyecek lafım yok çok baba yigitler,50 cm oldugu günleri görürsün inşallah. :nazar: :canadian:
Emrah Kürekli

Çevrimdışı vedo

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 28.06.2012 01:42   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Usta neyi tebrik ediyim neye ne diyim çözemedim ben valla sadece baka kaldım gerçekte çok başarılı olmuş hem aykutu hemde resimleri çeken arkadaşı özellikle tebrik ederim ellerine saglık bizi böyle hayran bıraktıgı için diyecek hic bir şey ellerinize saglık :nazar: :nazar: :nazar:
250*70*70 41x Nat
Vedat KOÇ 0537 424 56 49

Çevrimdışı Tandogan.Aygul

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 28.06.2012 08:28   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Vallaha söylenecek çok fazla söz yok. Muazzam ötesi bir tank. Aykut süpersin .

41x :nazar:

:jason:
Tandoğan AYGÜL
Samsun
2 Adet 100x50x50 çift katlı set
26 cm Serrasalmus Rhombeus

Çevrimdışı TnReFe

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 28.06.2012 13:30   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

poison44 yazdı:
Aykut son rütuşlardan sonra tank harikanın üstünde olmuş gerçektende o tankı canlı canlı görmek bana nasip olduya inan çok mutluyum tekrar teşekkürler.
Taner ağbiye gelince ağbi senin resimlerini çekiceğini bilseydim pirayaların ve tankın hiç bulaşmazdım ben :mrgreen: daha önce çekip paylaşmıştım,benim makinam fena olmamasına rağmen çektiğim fotoraflar ortada,bence hiç mütevazi olma harikalar yaratmışsın fotoraflarda. :onay:

Tamam makina bahane ben çok iyi foroğrafçıyım... :macerena:
Taner SAĞIROĞLU
Resim
https://www.youtube.com/user/tnrefe
...The King oF Amazon...
Serrasalmus Rhombeus Black
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.

Çevrimdışı Trakya

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 28.06.2012 13:51   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Fevkaladenin fevkinde dediğkleri bu olsa gerek. Tanka ve balıklara 41X :nazar: Taner bey kadrajınıza sağlık.
Alper SARAÇOĞLU
TEKİRDAĞ

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:24   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

TnReFe yazdı:
Dr.CaPa BuRRo yazdı:
Yani ne diyeceğimi bilemiyorum,resimlerden tam 10 kere tekrar geçtim diyebilirim,yorum yaptıktan sonra tekrar tekrar bakacağım zaten.Tek kelime ile muhteşem hatta muhteşem ötesi.Cenab-ı Rabbül Alemin nazarlardan saklasın.Aykut'um valla ortaya bir şaheser çıkartmışsın,tebrik ediyorum kardeşim.En kısa zamanda iznin olursa gelip canlı canlı görmek istiyorum bende,hem gelmişken Rasbora çalarım biraz. :twisted:

Taner abim sanada ayrı bir parentez açmak istiyorum,inan resim konusunda mükemmelsin,diyeceksinki makine güzel ama makineyede güzelliği katan sensin.Teşekkürler,ellerine yüreğine sağlık bu güzel kareler için.

2013 yılının takvim pozlarıda diğer Serra başlığındaki resimlerle beraber hemen hemen hazır olmuş oldu artık. :mrgreen:

Serkan resimlerin bu kadar güzel olacağını inan bende tahmin etmiyordum.Aydınlatma tahminimden fazla olunca resimleri çekmek bir o kadar kolaylaştı.Makinanın rolü çok büyük ama akvaryum fotoğrafçılığı gözüktüğü gibi kolay değil malesef.

Bu arada gittiğin zaman rasboraları alırsan eğer benim için tankınj tam ortasında duran ufak anubiasların sarılı olduğu köküde alırsan sevinirim,üzerinde karides olursa daha çok sevinirim... :onay:

Taner'cim canın sağolsun ben sana kendi ellerimle bir tane daha hazırlarım. :)
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU----------

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:25   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

TnReFe yazdı:
aykut_oruc yazdı:
Taner'cim başta sana çok çok teşekkür ederim. Tekrar söylüyorum senden bu yorumları duymak inan ki beni çok gururlandırıyor. Çünki biliyorum ki sen ne tankların altına imzanı atmış bir hobicisin. Tankımı bu denli beğenmen çok hoşuma gitti doğrusu. Tekrardan beni kırmayıp geldiğin için çok teşekkür ederim. Seninde fotoğraf kabiliyetin muhteşem abi. Eline emeğine sağlık.

Aykut ben teşekkür ederim kardeşim.Biraz zamansız oldu ama biliyorsun resim için karanlık ortam olması gerekiyordu,evdekileri biraz rahatsız ettik tekrar kusura bakmasınlar.

Benim yaptıklarımı bırak sen kendi yaptığına bak biraz,çok ciddi söylüyorum bu tankı gördükten sonra biliyorum ki sen yenisini yapana kadar en iyisi bu olacak.

Estağfurullah abi. Bakarsın ikimiz kısmet olursa ortak bir çalışma yaparız. :onay:

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:26   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

poison44 yazdı:

Teşekkürler Anıl. Musait olduğun bir zamanda senin Poison'ı da ben ziyarete geliyim. :onay:

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:27   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

hades yazdı:
Taner abi fotografları çekip paylaştıgın için çok teşekkürler,aykut abi alacagın olsun bitkiyi yeniden sevdirdigin için bana o kadar güzel ki o tank sadece oturup onu seyretmek bile akşamları insanı uzaklara götürür (amazona) pirayalara söyleyecek lafım yok çok baba yigitler,50 cm oldugu günleri görürsün inşallah. :nazar: :canadian:

Emrah gel bir gün bir de çıplak gözle gör. Çok zor bitki türlerine girmeden bitkide bir sıkıntı yok. :onay:

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:28   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

vedo yazdı:
Usta neyi tebrik ediyim neye ne diyim çözemedim ben valla sadece baka kaldım gerçekte çok başarılı olmuş hem aykutu hemde resimleri çeken arkadaşı özellikle tebrik ederim ellerine saglık bizi böyle hayran bıraktıgı için diyecek hic bir şey ellerinize saglık :nazar: :nazar: :nazar:

Eyv. Vedat'cım bakalım senin tank nasıl birşey olacak. Bizimki senin tankın yanında sump gibi kalıyor. :)

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:29   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

T.Aygul yazdı:
Vallaha söylenecek çok fazla söz yok. Muazzam ötesi bir tank. Aykut süpersin .

41x :nazar:

:jason:

Teşekkürler Tandoğan abicim. Beğendi isen sıkıntı yok. ;)

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:30   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

TnReFe yazdı:
poison44 yazdı:

Tamam makina bahane ben çok iyi foroğrafçıyım... :macerena:

He şunu bilesin. :pimp:

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 29.06.2012 14:30   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Trakya yazdı:
Fevkaladenin fevkinde dediğkleri bu olsa gerek. Tanka ve balıklara 41X :nazar: Taner bey kadrajınıza sağlık.

Teşekkürler Alper. :onay:

Çevrimdışı U.Dalkılıç

Üretim Başarısı

Üretim Başarısı

İletiTarih: 30.06.2012 04:07   İleti başlığı: Re: Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)   

Maaşallah çok güzel akvaryum ve balıklar.
Resim
Utku DALKILIÇ 30
(535) 326 9 888

kardelen.cicekcilik@hotmail.com
www.utkudalkilic.com
Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır.
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 16 sayfadan 2. sayfa [ 230 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sonraki

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz