Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Sürüsüz Olmuyor Be
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Herkese merheba,uzun zamandır hasrettim sürüye ve illa ya cariba yada piraya olsun diyordum ama yer sıkıntısı olduğu için büyük tankları kuramadım.Sürüsüz olmasın dedim ve ilanlardaki beğendiğim 12 lik sürüyü gittim aldım.Dar bir akvaryumda yaşadıkları için şuan için biraz tırsaklar ileriki zamanlarda eski sürüme benzerler işallah.
Boyları 14 ile 18 cm arasında değişiyor,balıklar geleli 1 hafta oldu sanırım ve inanılmaz şekilde çabuk adapte oldular tanka... Şuanda 2 çift eş tuttular 1 çifti dün az sayıda yumurta attı,başarısız bir çalışmaydı ama 20 yakın yumurta var. 2. çalışmalarında daha verimli olacaklardır işallah. İşte yeni sürüm;
![]() |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 07.07.2008 09:47 İleti: 791 Yaş: 33 Konum: Mersin |
|
|
Uğur abi balıkların hayırlı olsun gerçekten çok uygun bi fiyata aldın yakın olsam senden önce davranırdım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun uğur çok sağlıklı duruyorlar.Seri bir şekilde üreyeceklerine inanıyorum umarım yeterince ilgilenebilirsin.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Hayırlı olsun Uğur, güle güle besle.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Hayırlı olsun uğur.Serra besliyenler sürüye özlem duyuyorlar sanırım bir süre sonra.En iyisi ikisi bir arada
|
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.08.2008 12:29 İleti: 1024 Yaş: 35 Konum: Nereye:D |
|
|
Hayırlı olsun.
|
|
|
Ömer Faruk ÇELİK. Kırşehir/18 Pygocentrus Natteri-8[11-12] Msn:red-belly-psychopaths@hotmail.com
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Hayırlı olsun uğur..Sürü cidden başka başlığına katılıyorum.Yumurtada büyük şans..Alışınca videoda bekleriz
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 28.04.2008 23:25 İleti: 859 Yaş: 36 Konum: MİLAS yaş:21 |
|
|
Hayırlı olsun Uğur abi.
|
|
| oğuz türedi | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
yılmaz yazdı:
Uğur abi balıkların hayırlı olsun gerçekten çok uygun bi fiyata aldın yakın olsam senden önce davranırdım
Teşekkürler Yılmaz,hakikaten iyi bir fiyattı balıkları beğenmesem fiyat düşük diye asla gitmezdim. Seninde sahip olman dileği ile,tekrar sağol... U.Dalkılıç yazdı:
Hayırlı olsun uğur çok sağlıklı duruyorlar.Seri bir şekilde üreyeceklerine inanıyorum,umarım yeterince ilgilenebilirsin.
İşallah Utku,teşekkür ederim. Vakit ayıramazsam hiç vakit kaybetmeden satışa çıkartıcam çiftleri... DeJaVu yazdı:
Hayırlı olsun Uğur, güle güle besle.
Eyvallah abim,teşekkürler. Asdasd yazdı:
Hayırlı olsun uğur.Serra besliyenler sürüye özlem duyuyorlar sanırım bir süre sonra.En iyisi ikisi bir arada
Teşekkürler Semih,özlem hep içinde insanın zaten tek neden olanak Dediğin gibi ikisi bir arada tam kıvamında ömer faruk yazdı:
Hayırlı olsun.
Teşekkürler. WİLD yazdı:
Hayırlı olsun uğur..Sürü cidden başka başlığına katılıyorum.Yumurtada büyük şans..Alışınca videoda bekleriz
Teşekkürler abim,sürü başka hakikaten. Çiftleşme olanaklarının yüksek olduğunu fotolarını görür görmez anladım hatta sahibine bile söyledim yumurta vereceklerini ama yeri olmadığı için hiç bulaşmadı |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
oguztüredi yazdı:
Hayırlı olsun Uğur abi.
Teşekkür ederim Oğuz. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Erkeğe ihtiyaç var benim sürüde düşünürsen alabilirm .
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 64 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun Uğur..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Sana helal olsun Uğur!
![]() |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hayırlı olsun toprağım. En kısa sürede seri üretime geçerler inşallah
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Hayırlı olsun Uğur.Balıklar gerçekten sağlıklı gözüküyorlar.Bu arada balıklar kaç aylık,bir bilgin varmı?
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz