Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Biraz Büyüdüler
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
neo_18 yazdı:
Kısa sürmüş Caner abi.Kas yapmışlar sanki.Ama formları yerinde..Güle güle besle.
Uğur parça parça yem verdiğim için hapır-hupur yutuyorlar. Zaten beslenmeleri sadece 15 sn sürüyor. Kas konusunda da haklısın. Gerçekten tırsıyorum, kaparlarsa koparırlar. Çok teşekkür ederim. |
|
| Sayfa başı | |
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Güzel video olmuş Caner,formları da yerinde balıklarının.Arka fon için de araba camlarına çekilen siyah filmlerden kullan derim.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 23.05.2007 08:01 İleti: 1186 Yaş: 49 Konum: istanbul |
|
|
Caner çok seriler bide maşallah.Bu arada arka fon bende de şu an siyah ama bende mavi yada laciverte dönmeyi düşünüyorum.Sen bir mavi yapda fikir edineyim:)
|
|
|
TuĞfAn DiKeR YAŞ 38 İST.Büyükçekmece SPİLOPLEURA GOLD |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 23.07.2006 08:52 İleti: 1447 Yaş: 46 Konum: istanbul/Tuzla |
|
|
Caner çok sağlam olmuşlar harbiden.Ama çok iyi bakıldıkları belli her hallerinden zaten
|
|
|
HüseyiN ErdoğaN SerrasalmuS RhombeuS Serrasalmus Manueli |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Caner maşallah ları var. Çok iyiler, çok beğendim gerçekten. Tanka başka bitki koymayı düşünüyormusun?
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
R£PTİL£ yazdı:
Maşallah makineli tüfek gibiler.Hızlı hızlı,yangından mal kaçırır gibi.
Arka fonu bence değiştime hep böyle kalsın Caner abi. Sağol Serkan. Baktım herkesin hoşuna gitti bu arka fon, bırakayım kalsın o zaman dedim kendi kendime... |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
İHTİYAR PİRANHACI yazdı:
Caner, Sürpriz'de aralarındamı? o kadar hızlılar ki göremedim vallahi
Aralarında Bayram Abi. En son o yiyor. Haddini biliyor. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
emreaydın yazdı:
Caner abi çok güzel formları olmuş balıkların. Çok hoşuma gitti valla. Güle güle besle. Piraya da sürünün bir parçası olmuş artık.
Allah nazardan saklasın. Sağol Emre. Şu an tek sıkıntım renkleri. Bu aralar bşraz soldular. Çözümü de sende... |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
çavuşoğlu yazdı:
Güzel bir video olmuş.Caner biraz büyüdüler demişsin de kocaman olmuş bunlar,Allah nazardan saklasın.
![]() Çok teşekkür ederim Metin. Erişkin boylarını da görürüz inşallah. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
mirsat yazdı:
Maşaallah kardeşim , biraz büyümüşler . Gayet de besili ve heyecanlarından bir şey kaybetmemişler.
İlk güne göre biraz daha çekingenler Mirsat Abi. Ama tok da oolsalar, en azından bir tadına bakıyorlar. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
zoro10 yazdı:
Güzel video olmuş Caner,formları da yerinde balıklarının.Arka fon için de araba camlarına çekilen siyah filmlerden kullan derim.
Sağol Gökçen. Halâ kararsızım ama bakalım. İnşallah bu hafta... |
|
| Sayfa başı | |
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.01.2007 10:39 İleti: 122 Yaş: 42 Konum: Erzurum |
|
|
Caner bey,hasta oldum balıkların kırmızı renklerine. Allah nazardan saklasın,arka fona gelince benimde tankın arka siyah gayet güzel oluyor derinlik katıyor tanka.. tekrardan tebrik ediyorum
|
|
120*50*50 7 adet Pygocentrus Nattereri Yaş:28 |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
sınglee yazdı:
Caner çok seriler bide maşallah.Bu arada arka fon bende de şu an siyah ama bende mavi yada laciverte dönmeyi düşünüyorum.Sen bir mavi yapda fikir edineyim:)
Çok teşekkürler Tuğfan Abi. Ben yarın bir daha görüşeyim reklamcı arkadaşla. Alttan üste doğru rengi açılan koyu lacivert bir fon düşünüyorum. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
naughty yazdı:
Caner çok sağlam olmuşlar harbiden.Ama çok iyi bakıldıkları belli her hallerinden zaten
Teşekkürler Hüseyin. Hakikaten hem enine hem boyuna büyümeleri beni çok sevindiriyor. Gerçi büyüme oranları da aynı değil; birisi çok büyüdü diğerlerine göre, birisi de pek büyümedi. Onlara gereken bakım sistemini baştan kurdum zaten. 300-400 litre su değişimi sadece 10 dakikamı alıyor. Bunun 7-8 dakikası ise suyu tanka aktarırken geçiyor. Isı aniden düşmesin diye yavaş yavaş ekliyorum. Herşey yolunda ama bütün önlemlerime rağmen fosfatı sıfırlayamadım; nitrat da sıfıra yakındı ama biraz yükseldi. Elyafı değiştirirince o da düşecek inşallah. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
aykut_oruc yazdı:
Caner maşallah ları var. Çok iyiler, çok beğendim gerçekten. Tanka başka bitki koymayı düşünüyormusun?
Aykut teşekkür ederim. Buralarda halâ Sibirya soğukları var. Eksi 10-15 olduğu gece "Bugü sıcak!" diyoruz. Maalesef toplam 35 kök bitkim yolda dondu!
YAz gelene kadar almayı düşünmüyorum. 15 Nisanda İStanbuldayım. Oradan da alıp getirebilirim. |
|
| Sayfa başı | |
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz