Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Forum 3. Kuruluş Yemeği Ankara Görüntüleri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
İptal edilen ama son anda çoğunluk sağlanan Ankara'daki yemekten görüntüler..
Tavacı Recep Usta'nın Çankaya Vadide bulunan yeni yerindeyiz. Ortada meşhur tavası ..Maalesef diyette olduğum için bir parça bile alamadım, salataya talim
Çağrı Koçyiğit ve oğlu Kayrahan (Kayrahan çok zeki Maşallah, devamlı babasını soru yağmuruna tutuyor) :)
Ferhat Güney (Bakmayın böyle güldüğüne, içi kan ağlıyor. 6 tane piraya kaybetmek kolaymı?)
Alparslan Özdemir ve Bayram Alkış Alp'ın okul yoğunluğu bitiyor sanıyorum ringlere (foruma) sıkı bir dönüş yapacaktır. Bayram'ı zaten bu pazar zor yakaladık devamlı nöbetci çünkü :) ![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Yemeğin olmasına çok sevindim,güzel ve lezzetli bir sohbet olduğu belli,afiyet olsun.
Bizimkiside çok güzel geçti bu sefer. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Dr.CaPa BuRRo yazdı:
Yemeğin olmasına çok sevindim,güzel ve lezzetli bir sohbet olduğu belli,afiyet olsun.
+1 |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
Çok güzel kareler Bayram abi. İyiki çoğunluğu sağlamışsınız. Gerçektende bu görüntüleri görmek güzel. İnşallah ileride şehirler arasında böyle güzel toplantılar yapabiliriz.
|
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
emreaydın yazdı:
Çok güzel kareler Bayram abi. İyiki çoğunluğu sağlamışsınız. Gerçektende bu görüntüleri görmek güzel. İnşallah ileride şehirler arasında böyle güzel toplantılar yapabiliriz.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
İHTİYAR PİRANHACI yazdı:
emreaydın yazdı:
Buyur gel abi başımızın üstünde yerin var. Herzaman bekleriz. |
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Çok güzel bir ortam olduğu kesin, yemekler kadar sohbetde çok lezzetlidir.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Bu seneki yemekler güzel oldu sanırım , İstanbul yemeğide bir o kadar kalabalık ve sohbetli geçti . Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. İnşallah akşama kalmaz bizim resimlerde gelir.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Tebrik ederim, iyi ki toplanmışsınız. Çok güzel zaman geçirmişsinizdir. Resimler için teşekkür ederim Bayram abi.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Afiyet olsun arkadaşlar,Alparslanı resimlerde olsa bile görmek güzel. Dön artık sahalara senin gibi piranhacı kolay yetişmez.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 16.11.2006 20:32 İleti: 644 Yaş: 34 Konum: Ankara |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Afiyet olsun arkadaşlar,Alparslanı resimlerde olsa bile görmek güzel. Dön artık sahalara senin gibi piranhacı kolay yetişmez.
Sağol Abi'cim dönüyorum merak etme bomba gibi hem de. Beni özleyen tek insan senmişsin meğer. |
|
| Alparslan Özdemir(ANKARA) | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Alp'im bizde özledik seni merak etme.
En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz. |
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Bayram abi, yemekten faydalanamaman kötü olmuş O kadar ızgara içinde salata ya talim.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
alparslanozdemir yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Sağol Abi'cim dönüyorum merak etme bomba gibi hem de. Beni özleyen tek insan senmişsin meğer. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Alparslan kardeşi o kadar konuştunuz ki bende merak ettim şimdi. Kardeşim ne güzel böyle ünlü olabilmek, maşallah ;)
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz