Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Bitkili Akvaryum Kurulumu (Yeni Dekor)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
B.Süsleyici yazdı:
Taner abi herşey çok güzel gidiyor..İnşallah şu son balıkta iyileşir kısa zaman da
Burak sağol,doşarı atlayan balık düzeldi hata biraz önce yemleme yaptım hepsi tıkabasa yediler,tanktan balıkları çıkaracağın zaman odanın karanlık olmasına dikkat edersen pek fazla dağıtmıyorlar. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Taner abi eline sağlık, herşey çok güzel gidiyor 1-2 say sonra gelişimleri nasıl olacak merakla bekliyorum...Co2 sistemini sormuştum ne kadara mâl oluyor..?
Kolay gelsin. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
... u Ğ u R ... yazdı:
Taner abi eline sağlık, herşey çok güzel gidiyor 1-2 say sonra gelişimleri nasıl olacak merakla bekliyorum...Co2 sistemini sormuştum ne kadara mâl oluyor..?
Kolay gelsin. Uğur teşekkürler, Co2 bazı sitelerde akvaryumlar için komple set olarak satılıyor ama biraz pahalı,benim yaptığım gibi yaparsan 350 gibi bi rakama kurarsın(bendeki tüp 6 Kg) |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
Güzel gidiyor. Eline sağlık....
Fotoğraflar da çok güzel. Kullandığın kameranın markası nedir? |
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
nameless yazdı:
Güzel gidiyor. Eline sağlık....
Fotoğraflar da çok güzel. Kullandığın kameranın markası nedir? Şimdilik Olympus SP 550 UZ , yakında yeni makinam gelecek inşallah. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Çok güzel gidiyor. İnanıyorum çok daha da güzel olacak. Maşallah diyelim.
Kolay gelsin. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Natlar bu resimde daha çok pirayayı andırıyor. Tebrik ederim; çok keyifli bir tank olmuş.
|
|
| Sayfa başı | |
|
Piranhacı
|
|
Tebrik ederim abi ellerine sağlık.Tank bitkili ama bitkiler şu an için seçilmiyor.
2 ay sonra mükemmel görünecek buna eminim. |
|
METİN ÇAVUŞOĞLU (uşak)![]() ![]() (7 adet 20 cm(5.5 yaşında) p. nattereri) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Güzeş iş çıkardın tebrik ederim,bence neonlarla uzun süreler yaşarlar hem tank büyük hemde balıkların gözü tok eski sahipleri gibi.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 08.01.2006 14:05 İleti: 1423 Yaş: 45 Konum: çanakkale |
|
|
İleride mükemmel gözükecek bu tank.Bitmiş halini merakla bekliyoruz.
|
|
|
Kemal Soner Altınoluk 1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Natlar bu resimde daha çok pirayayı andırıyor. Tebrik ederim; çok keyifli bir tank olmuş.
Caner aynen sana katılıyorum,hatta resimde değil normal gözle bakıncada aynı piraya gibiler,renkleri kırmızı değil resmen turuncu oldu.Biliyorsun balıklar Utku'nun son yavruları acaba anneleri natt babaları pirayamı bunların diye soracam Utku'ya |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Taner abi ne durumda bitkiler?Yayıldımı iyice?
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
B.Süsleyici yazdı:
Taner abi ne durumda bitkiler?Yayıldımı iyice?
Burak umduğumdan yavaş gelişiyorlar,su yeni olduğu için ilk başta köklenmeye başladılar,ilk diktiğim hallerinden daha iyi durumdalar ama tam yayılma olmadı.Buarada bitkiler daha oturmadan sıvı gübre eklediğim için 1 hafta önce tankta yosunlaşma başladı,yosun olunca tanka 3 tane sea ekledim,ilk baştan natt'lar didiklediler ama şuan hiç dokunmuyorlar.1 haftada tankta yosun diye bişey kalmadı.Birde bugün 2 tane cüce vatoz attım bakalım onlara dokunacaklarmı. Metal halideyi ve co2 yi timer'e bağladım artık günde 2 kere aralıklarla yanıyor,halideler yanmadığı anlar içinde tankın üstüne harici bir aydınlatma daha ekledim,aydınlatma ve genel görüntüsünü 2 güne kadar eklerim. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.01.2007 01:55 İleti: 436 Yaş: 45 Konum: Kayseri |
|
|
Taner Bey yosun sorununun çözülmesine sevindim. Yayılma işi zaman ister biliyorsunuz.Bitkilide sabır en önemli unsur. SAE yaşıyorsa vatoz da yaşar diye düşünüyorum ama keşke cüce almasaydınız. Yeni resimleri bekiyoruz.
|
|
|
Adem EROGLU-Kayseri
20.07.1980
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

2 ay sonra mükemmel görünecek buna eminim.