Tüm zamanlar UTC + 2 saat
İlk Piranha Satın Alırken Pacu Aldanması
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Musluk suyu kullandım sürekli. Bir kaç gün dinlendirilmesi yeterli.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.05.2008 01:13 İleti: 40 Yaş: 33 Konum: İstanbul/çekmeköy |
|
|
Bugüne kadar araştırmadan hiçbir iş yapmadığım için paçayı kurtardım
|
|
|
Murat AYDIN......16.............
http://www.evcilhayvanfestivali.net/ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 09.09.2009 00:33 İleti: 38 Yaş: 45 Konum: istanbul |
|
|
siteye aldığım balıklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için göz atıyordum, ilk gözüme çarpan piranha türleri oldu oradaki türler arasında benim aldıgım balıkları aradım fakat bulamadım daha sonra gene sitede dolaşmaya devam edeken bu başlıgı gördüm :S resim olmadıgı için google dan pacuyu arattım ve acı gerçek banada piranha diye pacu satmışlar...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 28.04.2008 23:25 İleti: 859 Yaş: 36 Konum: MİLAS yaş:21 |
|
|
serkanser yazdı:
siteye aldığım balıklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için göz atıyordum, ilk gözüme çarpan piranha türleri oldu oradaki türler arasında benim aldıgım balıkları aradım fakat bulamadım daha sonra gene sitede dolaşmaya devam edeken bu başlıgı gördüm :S resim olmadıgı için google dan pacuyu arattım ve acı gerçek banada piranha diye pacu satmışlar...
Balığı geri ver me şansın varsa verderim. |
|
| oğuz türedi | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
serkanser yazdı:
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz. Profil bölümünden imzanızı oluşturmalısınız(ad, soyad, yaş veya doğum tarihi). Ayrıntı için. viewtopic.php?t=7322 Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. Teşekkürler. |
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Besle gerçek piranhalarını alınca yem olurlar.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 14.07.2009 17:04 İleti: 1654 Yaş: 46 Konum: Erzurum |
|
|
İlk aşklarım nattereriydi ve halen öyle
|
|
|
Muhammet Ümit 1981_Erzurum |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 25.11.2009 04:23 İleti: 972 Yaş: 32 Konum: Balçova İZMİR |
|
|
İki yıl önce pacu benim için piranhaydı.Şimdi sadece yem.
Yani iki yıl önce piranha diye aldığım balık platy lerle beraber yüzünce ilk aldığım günde çaktım ve geri iade ettim. |
|
![]() 120*60*50(h) 16 x P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Piranha sevdası başlayınca ilk başta araştırma gereği duydum. Nedir ? Ne değildir ? Ne yapar ? vs..
Piranha hakkında daha çok bilgi lazımdı. Google amcamdan araya araya bu siteyle ve sizlerle tanıştım.Foruma üye oldum. Bekle bekle aktivasyon linki gelcek Güvenilir bir forum olduğunu yazdıklarınızdan çizdiklerinizden ölçüp tarttıktan sonra forum ilanlarından yerli üretim natt aldım ve başladım. Tabiki bu siteye girmeseydim :% 99 bende pacu alıp saman yedirecektim |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
subarusti yazdı:
Piranha sevdası başlayınca ilk başta araştırma gereği duydum. Nedir ? Ne değildir ? Ne yapar ? vs..
Piranha hakkında daha çok bilgi lazımdı. Google amcamdan araya araya bu siteyle ve sizlerle tanıştım.Foruma üye oldum. Bekle bekle aktivasyon linki gelcek Güvenilir bir forum olduğunu yazdıklarınızdan çizdiklerinizden ölçüp tarttıktan sonra forum ilanlarından yerli üretim natt aldım ve başladım. Tabiki bu siteye girmeseydim :% 99 bende pacu alıp saman yedirecektim Pacu aldanması yaşamadığına sevindim. Şanslı gruptansın. Forumun bunda payı olması da sevindirici. |
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Barış abi, Pacuzadeciler ve Şanslılar olarak adlandırsak daha yakışıcak sanki
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 01.01.2011 04:55 İleti: 111 Yaş: 39 Konum: Elvankent / Ankara |
|
|
Piranha diye ortaokul yıllarında kandırılmıstım
Sonra bulamazsın felan dedıler fiyat konusunda cok abarttılar bu sevdadan vazgectık taki utku abimizi tanıya kadar |
|
|
Mustafa Gökcek ETİMESGUT ANKARA Yaş 28 Siyasette muhabbet hepsi yalan palavra doğru sözü kültigin kitabesinde ara lenini överse karşındaki maskara tebessüm bulunsun sade dudağında Hüseyin Nihal ATSIZ (GÖKCEKHAN71) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
2 ay öncesine kadar pirana diye kandırıldım ve pacu aldım ama bugün gittim ve natteri aldım doğru yolu buldum
|
|
| Batuhan Soygün | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Elbette pacuydu
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Haha tesadüfe bak
|
|
|
Ad: HakaN TanyeLİ il: DikmeN/Ankara yaş: 24 21 Nattereri |