Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Tanka Girmeden Son Fotoğrafları
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Renk ve formları müthiş. Hayırlı olsun yeni tankın da...
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
MirsaT_BehçeT yazdı:
Hayırlı olsun inşallah bende alabilirim yeni bir tane .
Teşekkür ederim Mirsat abi. TnReFe yazdı:
Murat tank ebatların çok güzel,yüksekliğide 60 yapsaydın çok daha güzel olacaktı.Balıklar içine girince çok güzel gözükecekler.Hayırlı olsun kardeşim.
Teşekkür ederim Taner abi, mevcut tankımın yüksekliği 76 cm olduğundan tanka müdehalem gerçekten çok zor oluyordu,buna binaen yüksekliği 50 cm yaptırdım. subarusti yazdı:
murat BAKİ yazdı:
subarusti yazdı:
Tankıda dışardan çekebilseydin keşke endamını görürdük.
Bu resimdeki eski tankım,yeni tankın resimlerini daha sonra paylaşacağım. Aslında aklımdan geçen yeni gelen tankının resmi idi. Yazarken öyle yazınca eskisi geldi aklına doğal olarak. Yeni boş tankın duruşunu merak ettim. Sinan bey,yeni tankın resmini tüm tesisatı (kapak,ışıklandırma vs) kurduktan sonra paylaşacağım. DeJaVu yazdı:
Hayırlı olsun Murat, güle güle balıklarını besle yeni tankta.
Teşekkür ederim Burak abi. fora61 yazdı:
Hayırlı olsun hemşo güle güle büyüt canavarları. Şu tankı genel olarak bir çekseydinde görseydik merak ettim şimdi
Teşekkür ederim hemşo. ,biraz gönül koymakta haklıyım,bir çayımı içmeye gelmedin hala,güya aynı mahallede oturuyoruz. Gel hemşo, resimlerde değil öncesinde tankı çıplak gözle gör. baran67_ yazdı:
Hayırlı olsun Murat. Maşallah canavarlara.
Teşekkür ederim Soner. ..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Renk ve formları müthiş. Hayırlı olsun yeni tankın da...
Teşekkür ederim Hacı abi,sağolasın. |
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Murat , Maşallah. Renkleri yerinde güzel bir sürü oluşturuyorsun.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Teşekkür ederim Bayram abi. Renk olayını karides ve düzenli su değişimine bağlıyorum. Balıklar alındı alınalı su değişimleri hiç aksatılmadı.
|
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 21.02.2010 22:46 İleti: 165 Yaş: 40 Konum: Trabzon |
|
|
fora61 yazdı:
Hayırlı olsun hemşo güle güle büyüt canavarları. Şu tankı genel olarak bir çekseydinde görseydik merak ettim şimdi
Teşekkür ederim hemşo. ,biraz gönül koymakta haklıyım,bir çayımı içmeye gelmedin hala,güya aynı mahallede oturuyoruz. Gel hemşo, resimlerde değil öncesinde tankı çıplak gözle gör. Hemşo aslında geçen geldim ama yoktun kardeşin vardı dükkanda uğrıcam ama yanına en yakın zamanda yine |
|
|
Samet Sivri
25 Trabzon 150*49*61 15 Adet Natteri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Aga yeni tankın hayırlı olsun. Yüksekliği 50 yapman çok iyi oldu. En azından dip çekimi yaparken benim gibi merdiven kullanmazsın.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 14.07.2009 17:04 İleti: 1654 Yaş: 46 Konum: Erzurum |
|
|
Murat hayırlı olsun kardeşim.
|
|
|
Muhammet Ümit 1981_Erzurum |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
isko yazdı:
Aga yeni tankın hayırlı olsun. Yüksekliği 50 yapman çok iyi oldu. En azından dip çekimi yaparken benim gibi merdiven kullanmazsın.
Eyvallah sağolasın İsko. İlk tankın kurulumunda emeğin çok büyük,bunda da öyle olacak,iyiki varsın hemşom. Şanslıyım, hemde çok. Muhammet_Ümit yazdı:
Murat hayırlı olsun kardeşim.
Teşekkür ederim Muhammet,çok sağol. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
murat BAKİ yazdı:
Eyvallah sağolasın İsko. İlk tankın kurulumunda emeğin çok büyük,bunda da öyle olacak,iyiki varsın hemşom. Şanslıyım, hemde çok. Smile
Herzaman hemşom. |
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Murat hayırlı olsun. ideal piranha tankına kavuşmuşsun
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz