Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Renk için Beta (Canlı yem)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
selam ben daha yeni başladım piranalara bende 2 tane natteri var alalı 1 ay olcak anca 1 taneda alcam bugün alsam dalarlarmı
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
özcan_344 yazdı:
selam ben daha yeni başladım piranalara bende 2 tane natteri var alalı 1 ay olcak anca 1 taneda alcam bugün alsam dalarlarmı
Bu sorunu yeni piranhacılar başlığı altında yeni bir konu başlığı açarak, mümkünse tankın ve mevcut balıklarınla ilgili resim ve bilgileri paylaşarak sorsan daha net cevap alırsın. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
[vimeo]http://www.gaztube.com/video/15295/pirana[/vimeo]
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Özcan kerratalar baya hareketli
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Tmm sağol abi
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Okan abi benim yaramazlar hani iştahı yok et yemiyorlar diyordumya.Tetra yemiyle besliyordum.Bugün iftardan sonra somon balığı attım baya iştahla yediler.Bence eti buzlukta çok bekletiğim için yemiyorlardı.Etin kokusunu alamıyorlardı.Bardağa koyarak bekletip etin suyunu döküyordum peşine atıyordum eti öyle yemişlerdi 1 2 defa daha yememişlerdi.Yarın en tazelerinden et alimde
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
özcan_344 yazdı:
Okan abi benim yaramazlar hani iştahı yok et yemiyorlar diyordumya.Tetra yemiyle besliyordum.Bugün iftardan sonra somon balığı attım baya iştahla yediler.Bence eti buzlukta çok bekletiğim için yemiyorlardı.Etin kokusunu alamıyorlardı.Bardağa koyarak bekletip etin suyunu döküyordum peşine atıyordum eti öyle yemişlerdi 1 2 defa daha yememişlerdi.Yarın en tazelerinden et alimde
Özcan kırmızı et atmasan iyi olur.Kırmızı et yerine eğer bulabilirsen dana veya kuzu yüreği daha faydalı olacaktır.Kırmızı et hazımsızlık yapabilir. Bir de az az atarsan daha iyi olur yemi çok görünce yemek için pek mücadele etmiyorlar. Az az atarak doyana kadar besleyebilirsin. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Evet abi dediğin doğru aldığım taze eti hiç yemediler.Kendi süzgeçlerini yemişler.Yarın bare dana yüreği alim onu denicem şimdi karınlarıda aç yaramazların.Köye gitcez bide birbirlerini yer diye korkuyorum evde kimse kalmıcakda.Dana etinide yemezlerse soman verir doyururum karınlarını öyle giderim.Köye gitmişkende solucan toplim
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
özcan_344 yazdı:
Evet abi dediğin doğru aldığım taze eti hiç yemediler.Kendi süzgeçlerini yemişler.Yarın bare dana yüreği alim onu denicem şimdi karınlarıda aç yaramazların.Köye gitcez bide birbirlerini yer diye korkuyorum evde kimse kalmıcakda.Dana etinide yemezlerse soman verir doyururum karınlarını öyle giderim.Köye gitmişkende solucan toplim
Birbirine dalma konusu birazda şansa kalmış. Ben sürekli yemleyip tok tuttuğum halde 4 tanesinin kafatasını topladım akvaryumdan. |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
özcan_344 yazdı:
Bence 2 günlük açlık yüzünden birbirlerine saldırmazlar.Eğer saldırıyorlarsa da bunun sebebi açlık değildir. Ya tankın darlığı veya oksijenin azlığı birbirlerine saldırma konusunu tetikleyebilir. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Teşekkürler.Zaten açlar
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Okan abi dün aldım ısıtıcı.Dereceyi 28 yapi mi? şuan 26,5 da
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 05.02.2007 16:29 İleti: 388 Yaş: 44 Konum: NEVSEHİR |
|
|
Şİmdi çok tuhaf gelecek belki ama abimde kanarya besliyor ve yüzlerce kanaryası var.Abimin kullandığı ve avrupadan getirttiği bir ilaç var ve kuşların suyuna bu tozdan biraz eklediğinde bir kaç gün içerisinde kuşların yeni çıkan tüğleri inanamazsınız ama neredeyse kırmızıya dönüyor ve bildiğim kadarıyla bu ilaçta karoten içeriyor.Denemek isteyen arkadaşlar için ismini öğrenebilirim bu balıklarda işe yaramı bilmem.Tekrar akvaryumu kurduğumda denemeyi düşünüyorum açıkcası.Biraz pahalı birşeydi ama ama düşünülebilir.
|
|
|
emre yoğurtçu nevşehir 1981
emre.yogurtcu@hotmail.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
emre50 yazdı:
Şİmdi çok tuhaf gelecek belki ama abimde kanarya besliyor ve yüzlerce kanaryası var.Abimin kullandığı ve avrupadan getirttiği bir ilaç var ve kuşların suyuna bu tozdan biraz eklediğinde bir kaç gün içerisinde kuşların yeni çıkan tüğleri inanamazsınız ama neredeyse kırmızıya dönüyor ve bildiğim kadarıyla bu ilaçta karoten içeriyor.Denemek isteyen arkadaşlar için ismini öğrenebilirim bu balıklarda işe yaramı bilmem.Tekrar akvaryumu kurduğumda denemeyi düşünüyorum açıkcası.Biraz pahalı birşeydi ama ama düşünülebilir.
Suyuna o tozdan katılarak beslenmişkanaryaları canlı yem olarak versek işe yararmı acaba. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz