Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Renk için Beta (Canlı yem)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
leggera yazdı:
emre50 yazdı:
Şİmdi çok tuhaf gelecek belki ama abimde kanarya besliyor ve yüzlerce kanaryası var.Abimin kullandığı ve avrupadan getirttiği bir ilaç var ve kuşların suyuna bu tozdan biraz eklediğinde bir kaç gün içerisinde kuşların yeni çıkan tüğleri inanamazsınız ama neredeyse kırmızıya dönüyor ve bildiğim kadarıyla bu ilaçta karoten içeriyor.Denemek isteyen arkadaşlar için ismini öğrenebilirim bu balıklarda işe yaramı bilmem.Tekrar akvaryumu kurduğumda denemeyi düşünüyorum açıkcası.Biraz pahalı birşeydi ama ama düşünülebilir.
Suyuna o tozdan katılarak beslenmişkanaryaları canlı yem olarak versek işe yararmı acaba. ![]() Bir piranhacı ancak böyle düşünebilirdi sanırım |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Siizi gidi caniler balıklarınıza canlı domates verin o da kırmızı
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
serkan akkaş yazdı:
![]() Hahaha. Pacumu abi bu. |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 05.02.2007 16:29 İleti: 388 Yaş: 44 Konum: NEVSEHİR |
|
|
subarusti yazdı:
leggera yazdı:
emre50 yazdı:
Şİmdi çok tuhaf gelecek belki ama abimde kanarya besliyor ve yüzlerce kanaryası var.Abimin kullandığı ve avrupadan getirttiği bir ilaç var ve kuşların suyuna bu tozdan biraz eklediğinde bir kaç gün içerisinde kuşların yeni çıkan tüğleri inanamazsınız ama neredeyse kırmızıya dönüyor ve bildiğim kadarıyla bu ilaçta karoten içeriyor.Denemek isteyen arkadaşlar için ismini öğrenebilirim bu balıklarda işe yaramı bilmem.Tekrar akvaryumu kurduğumda denemeyi düşünüyorum açıkcası.Biraz pahalı birşeydi ama ama düşünülebilir.
Suyuna o tozdan katılarak beslenmişkanaryaları canlı yem olarak versek işe yararmı acaba. ![]() Bir piranhacı ancak böyle düşünebilirdi sanırım ABim hem beni hemde balıkları yer affetmez:))) |
|
|
emre yoğurtçu nevşehir 1981
emre.yogurtcu@hotmail.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Düşünceyi beğendim tam bir piranhacı olmuşsun
![]() |
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
serkan akkaş yazdı:
![]() Aslında verecen cin biberi 5 yaşındaki balık bile deli volta atar akvaryumda |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
subarusti yazdı:
serkan akkaş yazdı:
![]() Aslında verecen cin biberi 5 yaşındaki balık bile deli volta atar akvaryumda Acıdan kıpkırmızı olur balık |
|
|
Eğtimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıdır. Ben daha köklerdeyim... İsim:Osman Kaan Yaş:16 Yer:İstanbul Öğrenci 130*40*60h 12 natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
JosmanKaan yazdı:
subarusti yazdı:
serkan akkaş yazdı:
![]() Aslında verecen cin biberi 5 yaşındaki balık bile deli volta atar akvaryumda Acıdan kıpkırmızı olur balık Amaç balıkları kırmızı yapmak değilmi zaten ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz