Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yavrularımın Son Halleri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Öncelikle fotoğraf kalitesi için çok özür dilerim.Cep telefonuyla bu kadar çekebildim.
Balıklar şuan 7-8 cm civarı.Sizlerlerinde renkleri görüp yorumlamanızı istedim. Renklerde kesinlikle oynama felan yoktur.Normal 3.2MP telefonla çekildi. Karidesten başka birşey vermeyince böyle oldular Güzel geldi gözüme paylaşmak istedim.Maşallah demeyi unutmayalım lütfen... ![]() ![]() |
|
|
Çağrı Özgün ANKARA 500lt Geri Dönüş Çok Yakın... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Balıklarınızın maşallahı var gerçekten çok guzeller
Bende aldıgım gunden itibaren yani 2.5-3 aydır istisnasız hergun karides verdim ama bu kadar değiller dogrusu çok begendim ![]() |
|
|
Berkay Şehler 19 İstanbul 100*60*50h 13x P. Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 17.01.2011 01:53 İleti: 694 Yaş: 33 Konum: İstanbul / Üsküdar |
|
|
hasta oldum renklerine
Ama açık renk kumun verdiği bir canlılık da var herhalde koyu kumlarda renklerini koyulaştırdıklarını duymuştum bir nebze de olsa. bende kiler bu kadar açık renkli değil, ama daha ufaklar gerçi benimkiler 4 - 5 cm |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Berkay1991 yazdı:
Balıklarınızın maşallahı var gerçekten çok guzeller
Bende aldıgım gunden itibaren yani 2.5-3 aydır istisnasız hergun karides verdim ama bu kadar değiller dogrusu çok begendim ![]() Sağol Berkay kardeşim.Yakında seninkilerde böyle olurlar İnşallah. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
yiqit yazdı:
hasta oldum renklerine
Ama açık renk kumun verdiği bir canlılık da var herhalde koyu kumlarda renklerini koyulaştırdıklarını duymuştum bir nebze de olsa. bende kiler bu kadar açık renkli değil, ama daha ufaklar gerçi benimkiler 4 - 5 cm Sağol yiğit.Dediğin gibi açık renk kumda daha canlı renkler görülebiliyor.Ama aslında okadarda açık değil kumum aquaclay le siyah hagen karışımı.Az miktarda dere kumu vardı... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 21.04.2010 01:43 İleti: 1175 Yaş: 41 Konum: İzmir / Afyonkarahisar |
|
|
çağrıözgün yazdı:
Öncelikle fotoğraf kalitesi için çok özür dilerim.Cep telefonuyla bu kadar çekebildim.
Balıklar şuan 7-8 cm civarı.Sizlerlerinde renkleri görüp yorumlamanızı istedim. Renklerde kesinlikle oynama felan yoktur.Normal 3.2MP telefonla çekildi. Karidesten başka birşey vermeyince böyle oldular Güzel geldi gözüme paylaşmak istedim. Maşallah demeyi unutmayalım lütfen... Çağrıcım öncelikler balıklar süper renklenmiş ama şu olayda var erken renklenen erken renk kaybetmez inş. diyorum MaşAllah balıklar çok hoşlar ve de şu var bunlar 7 8 cm asla değiller nerden baksan 10 cm varlar haberin olsun |
|
| Hakan Can 15.01.1985 Afyonkarahisar / izmir | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 24.03.2009 17:10 İleti: 925 Yaş: 48 Konum: Ankara |
|
|
Hellal olsun okanın balıklarından sonra ilk defa böyle güzel renkde balık gördüm.
|
|
|
il:Ankara ad:yener alkay yaş:33 Nattereri:Sınırsız Rhombeus :1 Cariba:6 piraya:1 Branditi:1 jasmin_sevgisi@windowslive.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Çağrı natt.ların rengi süper
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 21.11.2010 20:59 İleti: 659 Yaş: 33 Konum: ISTANBUL |
|
|
Maşallah çağrı balıkların rengi 10 numara bende sureklı karıdes veriyorum inş. renkte sonuç alabilirim. yanlız 1-2 sorum olcak ilk geldiklerindeki sayı şuanla aynımı eleme falan var mı bide kullandığın ışık nedir ?
|
|
|
Semih YÜRÜK 135*50*65 Pygocentrus Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Maşşallah allah nazardan saklasın
![]() |
|
|
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR M.Kemal ATATÜRK Caner Ünver |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Nasıl bi renktir.Wild mi bunlar yahu
|
|
|
Anıl Akçelikli/istanbul B.Smithi+karışık tropikal |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Her zaman diyorumki güzel balıkları olanın güzel birde foto makinası olmalı. Çağrının da balıklarının renkleri çok güzel ama daha güzel bir çekimle tam piranhaforum takviminde bir sayfalık olurdu.
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Çağrı maşallah balıkların harikalar. Aynen devam güle güle besle çok beyendim.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
alihakancan yazdı:
çağrıözgün yazdı:
Balıklar şuan 7-8 cm civarı.Sizlerlerinde renkleri görüp yorumlamanızı istedim. Renklerde kesinlikle oynama felan yoktur.Normal 3.2MP telefonla çekildi. Karidesten başka birşey vermeyince böyle oldular Güzel geldi gözüme paylaşmak istedim. Maşallah demeyi unutmayalım lütfen... Çağrıcım öncelikler balıklar süper renklenmiş ama şu olayda var erken renklenen erken renk kaybetmez inş. diyorum MaşAllah balıklar çok hoşlar ve de şu var bunlar 7 8 cm asla değiller nerden baksan 10 cm varlar haberin olsun Bakalım İnşallah erken gitmez renkleri.Balıklarında boyu fotorafta daha büyük çıkmış olabilir bana bakınca baya küçük geliyorlar yaa |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
semih39 yazdı:
Maşallah çağrı balıkların rengi 10 numara bende sureklı karıdes veriyorum inş. renkte sonuç alabilirim. yanlız 1-2 sorum olcak ilk geldiklerindeki sayı şuanla aynımı eleme falan var mı bide kullandığın ışık nedir ?
Sayı ilk aldığımdan beri aynı.Şimdilik eleme yok.13 taneler.Ama akvaryum baya küçük gelmeye başladı yakında bekliyorum açıkcası. Kullandığım ışıkta 4 adet beyaz günışığı florasan. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Güzel geldi gözüme paylaşmak istedim.