Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Hazin Son
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Paylaşım için teşekkürler zaten timsahlar yemesse susuzluktan ölecekler timsahların işine yarıyo dohanın kanunu imkan olsada gidip toplasak hepsini
|
|
|
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR M.Kemal ATATÜRK Caner Ünver |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 17.01.2011 01:53 İleti: 694 Yaş: 33 Konum: İstanbul / Üsküdar |
|
|
alihakancan yazdı:
Şu resimleri görünce çok pis sinirleniyorum,tabiri caizse çıldırıyorum,yerimde zor duruyorum.O timsahın derisinden çanta,cüzdan,ayakkabı olduğunu görünce çok rahatlıyorum haaaah :D
Kuraklık olmasın Piranalar ölmesin,hep timsah ölsün ohhh :D ) |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 08.09.2009 16:20 İleti: 490 Yaş: 48 Konum: Istanbul |
|
|
Dinsizin hakkından, imansız gelirmiş.
|
|
|
Faruk Ömer Kanbak İstanbul , Yaş 36 PIRANHA COLLECTOR |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Eline sağlık Burak güzel resimler,
Uğur sendende böyle resimler bekliyoruz haberin olsun... ![]() |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 21.11.2010 20:59 İleti: 659 Yaş: 33 Konum: ISTANBUL |
|
|
Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
Semih YÜRÜK 135*50*65 Pygocentrus Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Ben teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Paylaşım için teşekkürler Burak.
2. foto süper görünüyor.Yanlış hatırlamıyorsam ilk foto paylaşılmıştı ve photoshop olduğunu iddia edenler olmuştu. Bence timsah ve piranha gerçek sadece arka fon photoshop gibi.Evet Okan abi hatta bazilari photoshop dedi sonra baliga nat cariba piraya diyen oldu ben maculatus diyorum millet nerdeyse sanchezi diyecekti.Balik en cok maculatusa benziyor demi.Bana sorarsaniz resimde photoshop o kadar anlamam resimden ayardan photoshoptan falan ama bu hayvanlarin yasadiklara yere gunes olsun iklim olsun ortam olsun son derece guzel cennet denmez ama hepimiz biliyoruz cennet gibi yerler.Orda boyle guzel resimlerin cekilmesi beni pek sasirtmiyor.Resmi ceken sadece dogru zaman dogru ortamda basmis tusa.Helal olsun denir buna eline saglik denilir baska nedenir bilmem :DBravooomu xD ![]() |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Ben resimlerin shop olduğunu düşünmedim hiç bu kadar oynama o ışıkta çok zor, anormal bişey yok fotolarda amazondan doğal bir an... Esad haklısın balık Mac.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
DeJaVu yazdı:
Ben resimlerin shop olduğunu düşünmedim hiç bu kadar oynama o ışıkta çok zor, anormal bişey yok fotolarda amazondan doğal bir an... Esad haklısın balık Mac.
Katiliyorum Burak abi.+1 |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Çok güzel fotolar...
|
|
|
BURAK ÖZ İSTANBUL/kartal yaş:27 120X60X70 18 adet natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Benim balıklarda 5-6 aylıklar ve boyları tahminimce 8cm 10cm arası değişiyor 1-2tanede vitaminsiz var onlar daha kucuk
__________________________________________________________ ThL Smart Phone ThL W5 THL V12 |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Kuraklık olmasın Piranalar ölmesin,hep timsah ölsün ohhh :D
)

2. foto süper görünüyor.Yanlış hatırlamıyorsam ilk foto paylaşılmıştı ve photoshop olduğunu iddia edenler olmuştu. Bence timsah ve piranha gerçek sadece arka fon photoshop gibi.