Tüm zamanlar UTC + 2 saat
2 Nat Daha Öldü Deli Olucam Artık
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Geçmiş olsun..
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 24.12.2012 16:03 İleti: 123 Yaş: 36 Konum: van erciş |
|
|
Suyu temizledim yeni bir dış fitre aldım ayrıca dış filtre için amonyak remove de aldım. Diğer nat öldü kaldı bir tane. Ama şuan durumu iyi görünüyor. Su tam düzene girince Utku abiden yeni natları da alıcam, inşallah sıkıntı çıkmaz.
|
|
|
Hayrullah sizcan Van Erciş 100x40x50 En son Mehmet SOVUK tarafından, 30.01.2013 00:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
İmla hataları düzeltilmiştir. Lütfen dikkat edelim.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
| tarık buldu | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 24.12.2012 16:03 İleti: 123 Yaş: 36 Konum: van erciş |
|
|
Hoşbulduk tarık
|
|
|
Hayrullah sizcan Van Erciş 100x40x50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Bence sakin ol sakın acele etme eğer çok yakın bi zamanda alıpta durumları bunlara benzer ise bu hobi sana işgence olur senin yaşadıklarının bi kısmını 3 4 sene önce yaşamıştım insanı deli eder üzüleyimmi sinirleneyimmi bilemezsin. Neyse bence ağır ağır git ilk önce tüm aparatları temin et eksiksiz olsun. Kum, Dış filtre, iç filtre, ısıtıcı, ışık sistemi tabi kullanılacaksa,duruma göre sert bitki türleri, ince dallı olmayan çok narin olmayan türlerden olsun, kullanırsan hava motoru fakat pek tavsiye edilmez ph konusunda. Kum konusunda da salınımı olmayan kumlardan olsun, ya da öncekinden eminsen o da olabilir. Ben senin yerinde olsam ilk önce güzel güzel tankı hazırlar sonra suyunu doldurur birkaç gün dinlendirir, sonra içine neon tetra tarzı balıklar koyarak 1 hafta onlara bakardım. Sonra herhangi bi sıkıntı olmadığına emin olduktan sonra nat'ları koyardım. Kolay gelsin kayıpsız hobiler dilerim.
|
|
|
İSMAİL YAŞAR-Konya KTO Karatay Unıversıty Mecatronik Engineer En son Mehmet SOVUK tarafından, 30.01.2013 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
İmla hataları düzeltilmiştir. Lütfen dikkat edelim.
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz