Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Bir Tank Kurulumu,Yeni Bir Heyecan.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Administrator
|
|
80 kg vay maşallah zaten onu yıkamak zulüm gelir havalar iyi olsa arka bahçede olur yoksa evde zor o iş en iyisini yapmışsın. Bir kaç dip çekiminden sonra tortular gider zaten. Eheim da hayırlı olsun çift emiş dimi anıl o şimdi?
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
aytacdemirkol yazdı:
80 kg vay maşallah zaten onu yıkamak zulüm gelir havalar iyi olsa arka bahçede olur yoksa evde zor o iş en iyisini yapmışsın. Bir kaç dip çekiminden sonra tortular gider zaten. Eheim da hayırlı olsun çift emiş dimi anıl o şimdi?
Aynen Aytaç saol kardeşim,evet filitre çift emiş. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.04.2008 21:28 İleti: 216 Yaş: 39 Konum: Balıkesir |
|
|
Anıl abi tankın hayırlı uğurlu olsun. İnş allah bize de nasip eder böle bi tank ilerde
Ben o florasanların tam markasını alabilir miyim acaba ? Rhom besleyeceğimiz tanka bizde 1 adet takabiliriz. Tasarruf ampulu düşünüyorduk 1 tane sarı ama bundan da olabilir. |
|
|
[IMG]http://i.imgur.com/MDyaqr8.gif[/IMG] Gökhan Yeşilkıbrıs yaş : 25 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Vay Anıl abi,cok saglam bir tank bizleri bekliyor desene,kum süper olmus yakismis beyaz mobilyaya,kökte cok hos,bitki de koycakmisin? Bu arada yeni filtren hayirli olsun cok manyak bise,hakkini her türlü verecektir.
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky En son PoisoN tarafından, 27.01.2014 12:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yazım Hatası.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
kingdevil yazdı:
Anıl abi tankın hayırlı uğurlu olsun. İnş allah bize de nasip eder böle bi tank ilerde
Ben o florasanların tam markasını alabilir miyim acaba ? Rhom besleyeceğimiz tanka bizde 1 adet takabiliriz. Tasarruf ampulu düşünüyorduk 1 tane sarı ama bundan da olabilir. Gökhan teşekkür ederim,valla Mehmet abi aldı banada resmını yıne yükliyim ordan araştır sen yine. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
Vay Anıl abi,cok saglam bir tank bizleri bekliyor desene,kum süper olmus yakismis beyaz mobilyaya,kökte cok hos,bitki de koycakmisin? Bu arada yeni filtren hayirli olsun cok manyak bise,hakkini her türlü verecektir.
Valla bakalım Yusufum iyişallah güzel birşey çıkmıştır ortaya, tank ve filitre için maxsimuma çıktım iyişallah utandırmazlar beni,evet kum fena durmadı bende alışmaya başladım açıkcası. Dekor sadece ilk etapta büyük kök ve etrafına dağıtılmış ufak kökler düşünüyorum,bitkiye hiç girmiyim zaten yeteri kadar yordu beni bu tank. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Tanka suyu basalım artık.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Gelde bu tankın yanında uyu şimdi.İnsan bu tankta balıkları izlerken işe geç kalır bea
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 23.07.2006 08:52 İleti: 1447 Yaş: 46 Konum: istanbul/Tuzla |
|
|
Peh peh peh ...Hey Masallah kardesim bitkileri de ekle dekoruda tamamla sonra yemede karsisindan izle
Hersey 10 numara olmus Allah nazardan saklasin. |
|
|
HüseyiN ErdoğaN SerrasalmuS RhombeuS Serrasalmus Manueli |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gözün aydın Anıl tank dolmuş artık. Hadi maşallah kazasız bitirdin. Şu eheim ın su çıkışını bir ara paylaşırmısın Anıl en çok onu merak ettim ben.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata En son PoisoN tarafından, 30.01.2014 11:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yazım Hatası.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Gece_Şahini yazdı:
Gelde bu tankın yanında uyu şimdi.İnsan bu tankta balıkları izlerken işe geç kalır bea
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
naughty yazdı:
Peh peh peh ...Hey Masallah kardesim bitkileri de ekle dekoruda tamamla sonra yemede karsisindan izle
Hersey 10 numara olmus Allah nazardan saklasin. Aga saol beğenmene sevindim. İlk etapta bitki düşünmüyorum,ilerde olacak ama ufaktanda olsa. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Gözün aydın Anıl tank dolmuş artık. Hadi maşallah kazasız bitirdin. Şu eheim ın su çıkışını bir ara paylaşırmısın Anıl en çok onu merak ettim ben.
Saol Aytaç hallettim çok şükür de flitrede bir uğultu var ne yaptıysam çözemedim. Baya bir araştırdım ve karşıma çıkanlar şunlar. 1.İçinde hava yapması. 2.Seramik milin çatlak veya kırılmış olması. 3.Pervanenin deforme olması. 4.Milin iki ucundaki lastiklerin aşınmış olması. 5.Pervaneye elyaf vs benzeri maddelerin sarılmış sıkışmış olması. Bu kontrollerin tamamını yaptım ama bunların herhangi biri değil. Su çekişinde de ve debide herhangi bir sıkıntı yok,su çıkışı yüzeye vururken çok abartılı belli olmasada, tankın yülsekliği 60 cm den aşağıya doğru verdiğimde, alttaki kumu kaldırıcak şekilde vuruyor. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Devam eder ise sıkıntın aldığın yer ile bir görüş ileriye dönük sıkıntı çıkmasın hazır yeni almışken. Seramik mil veya pervanede görsel olarak bir şey yok ise onlardan değildir içeride motora elyaf tarzı bir şey sarıldı mı bilemem ama oda değildir bence biraz daha çalışsın bakalım çekiş de ve üflemede sıkıntı yok dedin geriye bir tek hava kalması kalıyor birde benim aklıma gelen 2 emişin aynı boyda olması veya olmaması uğultuyu açıklar mı acaba aynı miktar çekemediği için iki taraf dan. Kolay gelsin sana diyeyim o zaman çözersin sıkıntısını umarım.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Devam eder ise sıkıntın aldığın yer ile bir görüş ileriye dönük sıkıntı çıkmasın hazır yeni almışken. Seramik mil veya pervanede görsel olarak bir şey yok ise onlardan değildir içeride motora elyaf tarzı bir şey sarıldı mı bilemem ama oda değildir bence biraz daha çalışsın bakalım çekiş de ve üflemede sıkıntı yok dedin geriye bir tek hava kalması kalıyor birde benim aklıma gelen 2 emişin aynı boyda olması veya olmaması uğultuyu açıklar mı acaba aynı miktar çekemediği için iki taraf dan. Kolay gelsin sana diyeyim o zaman çözersin sıkıntısını umarım.
Aynen öyle birtek hava kalıyor onuda tam olarak çıkardığıma inanıyorum, dev gibi filtre yerinden oynatamıyorumki,bakalım hayırlısı. |
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz