Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Karma Tank
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 01.04.2014 18:15 İleti: 116 Yaş: 35 Konum: istanbul |
|
|
Herkese merhaba ben şunu merak ediyorum natteteri piranhalarımın yanına başka hangi tür piranha koyabilirim ? Forumda gerekli araştırmaları yaptım ve farkındayım hiçbir şeyin garantide olmadığını. Ama siz olsanız ne koyardınız yada ne koysak birlikte yaşama olasılıkları artar ? Tankım 320 litre ve 11 natteterim var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
|
Ad-Soyad:Güven Bayraktar Yaş:27 İkamet Ettiği Şehir:İstanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Tankına göre zaten natteri sayın ideal diğer türlerden koyabileceğin zaten 2 alternatif var piraya ya da cariba ama natterilere yazık olur ama. İlla başka tür olacak ise bir tank daha kuracaksın keyfini çıkaracaksın ister piraya ister cariba.
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bende öyle istiyorum da ikinci akvaryumu alırsam hanım sen de git onlarla yat diyebilir
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
bursalı yazdı:
Bende öyle istiyorum da ikinci akvaryumu alırsam hanım sen de git onlarla yat diyebilir
Kaybedenler kulübüne hoş geldin. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Mevcut tankın balıkların erişkin olduğunda zaten dar gelecek. Karma yapmanı önermem, zaten sağlıklıda olmaz.
Başlık yeni piranhacılar bölümüne taşınmıştır. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Anladım teşekkür ederim. Hanımın huyuna suyuna gitmekten başka çarem kalmadı o zaman.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Aytac Demirkol yazdı:
bursalı yazdı:
Kaybedenler kulübüne hoş geldin. Profesörden reçete. |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
aykut_oruc yazdı:
Mevcut tankın balıkların erişkin olduğunda zaten dar gelecek. Karma yapmanı önermem, zaten sağlıklıda olmaz.
Başlık yeni piranhacılar bölümüne taşınmıştır. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Konumu şu şekilde çevirmek istiyorum. Piranha akvaryumlarında suya olumlu yönde etki yapabilecek bazı canlılar koyabilir miyiz ? Örneğin tatlı su midyesi vb.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Evet tatlı su midyesi koyabilirsin nat tankında midye bulunduran arkadaşlarımız vardı. Ayrıca elma salyangozu da koyabilirsin fakat onunda bir garantisi yok benimkiler kocaman elma salyangozumu yemişlerdi.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bunların anladığım kadarıyla bazen zararları da olabiliyor. Mesela bu elma salyangozundan kurtulmak istesem yumurtalarından kurtulmak problem olur mu ? Başıma bela almayayım
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
bursalı yazdı:
Bunların anladığım kadarıyla bazen zararları da olabiliyor. Mesela bu elma salyangozundan kurtulmak istesem yumurtalarından kurtulmak problem olur mu ? Başıma bela almayayım
Ben salyangozlardan pek anlamam ama hiç elma salyangozundan kurtulmaya çalışan akvarist görmedim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Anladım abi. Peki kerevit , kiraz karidesi , tatlı su yengeci bunlar için ne düşünüyorsun ve bu canlılar için ekstradan yemleme yapmaya gerek var mı ?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz