Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Devir Teslim
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Arkadaşlar forumun kuruluşundan beri yani 2 senedir aranızdayım .Bu iki senelik bölümüm yaklaşık %95 i piranha forum yönetiminde geçmiştir ve oldukçada yoğun bir tempoda olmuştur bu.
Acı ve tatlı bir çok şeyi paylaştık, herşey bir kenara ben herkese öncelikle insan olduğu için değer veren biriyim.Hatalarımız ile sevaplarımız ile birşeyler yapmaya çalıştık, kimse kusursuz ve mükemmel değildir.Forumun bu hale gelmesinde benimde bir katkım oldu ise ne mutlu bana.Ama artık çok yorulduğumu hissediyorum yoğun bir tempoda çalışıyorum hepsinden öte oluşumlarda kan değişmlerinin olması gerektiğine inanan biriyim. Oluşumlar kişilere bağlı kalmamalı bu bayrak yarışı gibidir eğer kişilere bağlı kalıyor ve devamı gelmiyor ise zaten bir mesafe kat edemedik demektir.Bu dönemde pek çok arkadaşlar ile çalışma fırsatı buldum bana göstermiş oldukları ilgi alaka ve yardım severliği Resulede göstereceklerinden şüphem yok.Evet Resul dedim çünkü gerçekten bilgisi ve deneyimi ile bu işi sırtlayabilecek bir kardeşim.Kendisi ile zaten uzun süredir aynı davanın içinde senelerdir çalışıyoruz. Tabi bu demek değil ki forumdan kopacağım uzaklaşacağım fırsat buldukça payşımlara devam etmeye çalışacağım.Foruma ve arkadaşlara gönül bağımız her zaman bakidir. Her ne kadar dışardan kolay gibi görünsede işin mutfak tarafı farklı ve streslidir bunu ancak oraya daha önce giren ve yaşayan bilir.Mesaj yazıp çıkmaktan çok öte bir durumdur.Mümkün olduğunca herkes biribirine yardımcı olsun. Özellikle amacımız forumu bilimsel bir çerçeveye oturmak oldu bunuda büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum.Böylede devam etmeli kulaktan dolma değil tecrübe ve ile bilimin ışığında birşeyler ortaya çıkmalıdır. Son olarak Resule yeni görevinde başarılar diliyorum ben bazı ayarlar bitene kadar bir süre daha şu anki rütbemde olacağım..Bu dakikadan itibaren her konuda insiyatif tamamen Resul kardeşime aittir.. |
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun Resul...İnşallah herşey eskisi gibi güzel olmaya devam eder...
Murat sende özletme kendini, 6 Mayısda hepberaber olmak dileğiyiyle. ![]() |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
Kayıt: 19.08.2006 21:09 İleti: 2609 Yaş: 38 Konum: İzmir |
|
|
Hayırlısı olsun diyorum.
Murat abi sen görevini fazlasıyla yaptın.Senin yerin piranha forumunda ap ayrıdır.Çok teşekkür ederim. |
|
|
Gürkan KURTAY İzmir/Gaziemir |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 11.04.2007 21:25 İleti: 392 Konum: Kadıköy/İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun Resul eminim ki herşey çok güzel olacak
|
|
| Ersin Özler | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Murat abi seni bu zorlu görevde uzun zamandır gördüğümüz için çok teşekkür ediyorum. Dediğin gibi hiçbirşey göründüğü kadar kolay değil. Bizi bilgilerinde mahrum etmedin umarım bu günden sonrada mahrum etmezsin.Çok teşekür ederim kendi adıma.
Resul senin ve tüm forum adına inşallah hayırlı olur ve herşey eskisinden daha güzel olur. Bu görevde başarılı olacağına inanıyorum ve senide tebrik ederim. ![]() |
|
|
Mustafa ASLAN
09.09.1984/İZMİR |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hayirli olsun
|
|
| Ahmet Deveci 22 Istanbul | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Murat abi foruma ve bizlere yapmış olduğun yardımlar unutulacak cinsten değil.Bizlere katkıda bulunduğun için teşekkürü sana bir borç bilirim.Bundan sonrada seni aramızda görmek isteriz.Bilgilerine her zaman ihtiyaç duycağımızı unutmayasın.
Resul abiyede yeni görevinde başarılar dilerim.Zaten Forumda yapmış oldukları ortada.Bundan sonrada forum adına yapacağı aktarımlarla Piranha hobisinin gelişimini daha da ileri götürecektir. Emeklerinizin devamı dileğiyle. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Murat bey Bilgi ve deneyimlerinizden çok fazla yararlandık farkındayımki
oluşum içersinde birçok kişide benim gibi düşünmektedir. Umarım yine bilgilerinizden faydalanır vede aramızda olursunuz herşey için Teşekkürler. Resul bey e de hayırlı olsun elbetteki kendilerinin deneyimleri ortadadır,aynı şekilde seviyeli bir şekilde gideceğinede eminim forumumuzun |
|
|
Cenk AKTAŞ / İSTANBUL
Yaş 33 Hala Yaşıyor! 140*50*55 385 lt.Pygocentrus Nattereri 10-13 cm 7 Adet 80*40*40 /Red Pacu 13-16 cm 10 Adet İmzada kullanılan resim genel ahlâk ve forum kurallarına uygun olmadığı için silinmiştir! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 13.02.2007 13:59 İleti: 1141 Konum: istanbul/Kadıköy |
|
|
Murat bu yazını millet meclisinde ve tüm parti binalarında duyuru olarak yayınlamak lazım.
Keşke gerçek anlamda bizi yönetenler yada yönettiğini zannedenlerde bu olgunlukta olabilse ! Ayrıca Resul ismine de çok sevindim, çünkü kendisi de emekleri ve herkese göstermiş olduğu yakınlıkla kendini sevdiren birisi. Hayırlı olsun Resul Umarım meclistekiler gibi koltuk seni de değiştirmez ![]() |
|
|
Bilgi paylaştıkça artar.... 100x50x50h - 20 Nattereri / 18 - 22 cm 97x37x35h - 3 Nattereri (2 erkek 1 dişi) 50 LT - Nat yavruları (Sayısı henüz tespit edilemedi) Şubat 2010 doğumlu erkek Rottweiler S.Serhat Erönal 1981 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 26.11.2006 00:30 İleti: 2090 |
|
|
Murat katkılarından,emeğinden dolayı bu forum sana çok şey borçludur. Yaptıkların için teşekkür ederim sana. Aramızda olman bile güzel bir şey. Yeni yöneticiye de hayırlı olsun diyorum. İnşallah devamlı bir ilerleme olur.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 08.01.2006 14:05 İleti: 1423 Yaş: 45 Konum: çanakkale |
|
|
Murat bey çabalarınız takdire değer.Herşey için çok teşekkürederiz.
|
|
|
Kemal Soner Altınoluk 1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 10.09.2006 11:31 İleti: 248 Yaş: 40 Konum: İstanbul |
|
|
Murat Abicim,
Öncelikle sana çok teşekkür ederim. Çünkü senin göstermiş olduğun cesareti herkez gösteremez. Bir çoğumuz bencilliğimizden bu yaptığını aklımıza bile getiremeyiz. Öncelikle bu işin sana daha sonrada Resul Abime ve en sonda tüm forum üyelerine hayırlı olmasını dilerim. Bana yaptığını hiç unutmayacağım. Piranhalar.com sana minnettardır |
|
|
[img]http://img174.imageshack.us/img174/2614/betasmllxg7.gif[/img] [b][color=DeepSkyBlue]BETA AKVARYUM - AKVARYUM İMALATI (İSTANBUL) SERHAT TÜRK YAŞ;27[/color][/b] [color=red][b][i]Msn Mail; iletisim@betaakvaryum.com[/i][/b][/color] |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 64 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlısı olsun Murat.Gözle görülür emeklerin için teşekkür ederiz.Resul iyi bir seçim.Başarılı olacağından şüphem yok.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
Forum kurulduğundan bu yana verdiğin emeklerin, forumun bu günlere gelmesindeki payın ve yapıcı tutumun için çok teşekkür ederim. Forumun kişilere bağlı kalmaması ve kurumların sonsuza kadar yaşaması ilkesine olan bağlılığın da örnek bir mesaj olmuş.
Mesajını zaten bir veda mesajı olarak görmüyorum. Sonuçta, senin de belirttğin gibi bu sadece bir devir-teslim, organik bağın baki kalacak. Alınan kararın Türkiye Piranha Forumu'na hayırlı olmasını diler, Resul'e de yeni görevinde başarılar dilerim. |
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Murat yapmış olduğun hizmetlere teşekkür ederiz. Ben çok kısa süre içerisinde olsa da ve üyeliğimin sizlerden çok daha yeni olmasına rağmen seni tahlil etmek istersem; seni çok ılımlı, yapıcı, hiç kimseyle dargın olmayan, hemen kendisini sevdiren ve başarılı bir yönetici olarak tanıdım. Görevini layıkı ile yaptıkdan sonra tam zirvede iken bırakman da profesyonellere yakışır bir hareket bana göre. Biliyoruzki Resul kardeşimizde seni aratmayacak ve aynı özveri ile forum'a hizmet edecek başarılı bir üyemiz. Sana hizmetlerin için bir kez daha teşekkür ederken Resul kardeşimizede yeni görevine hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz