Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Pacu ve Piranha
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar Piranhamın yanına kendi boyutunda pacu alsam sizce ikisi beslenebilir mi?Eğer beslenirse akvaryum karma olacak.
|
|
|
EGEMEN ORAL
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Pacunun aniden yarım kalma tehlikesi var. Ama küçük ihtimal de olsa birlikte yaşayabilirler.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Valla arkadasım 6 adet 8 aylık natteteri beslemekteyim bugün öğleden sonra yanlarına atmış olduğum 3 minik pacu halen daha canlı yaşamakta saldırmıyorlar arada bir kovalıyorlar sadece.Yanlarına attığım pengasusları o anda midelerine indirmelerine rağmen minik pacularla gayet uğumlu yaşıyolar anlamış değilim
|
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 15.01.2008 21:51 İleti: 696 Yaş: 41 Konum: kartal/ISTANBUL |
|
|
Ultraslan yazdı:
Arkadaşlar Piranhamın yanına kendi boyutunda pacu alsam sizce ikisi beslenebilir mi?Eğer beslenirse akvaryum karma olacak.
Nattereri diğer balıklarla uyumlu olmayacağını düşünüyorum ayrıca natt lar kendi karakteristik özelliklerini kendi sürüsü içerisinde gösterir başka cinslerle birarada beslenmesi piranhalıktan cıkartmaktan başka birşey değildir. Misal: http://www.youtube.com/watch?v=i290kqXpu58 |
|
|
Fahri Bas
M.S.1984
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Kalabalık olmayan sürüler pacuyu kolay kolay yiyemez.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Haklısın utku bizim büyük tankta 6 adet 9 cm natt var halen daha 1 pacu yaşıyo 3 tane atmıstık birisi hala yaşiyo ufacık bişiy olmasına rağmen yemediler kıyma atıyoruz içine karides atıyoruz piranhadan cok pacu kapıyo yemi.Büyük bi hayal kırıklığı bizim için istediğimiz performansı alamıycaz galiba bu nattlerden acaba piraya yada caribamı beslemek gerekiyor |
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
cahil yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
Haklısın utku bizim büyük tankta 6 adet 9 cm natt var halen daha 1 pacu yaşıyo 3 tane atmıstık birisi hala yaşiyo ufacık bişiy olmasına rağmen yemediler kıyma atıyoruz içine karides atıyoruz piranhadan cok pacu kapıyo yemi.Büyük bi hayal kırıklığı bizim için istediğimiz performansı alamıycaz galiba bu nattlerden acaba piraya yada caribamı beslemek gerekiyor Pacuyu tanktan çıkar 3 gün aç bırak at sonra tanka.Ben benimkilerden hayli büyük pacu atıyorum.Bu güne kadar hiç sekmedi : |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Melih kardeş o Pacuyu tanktan çıkar,Nattererileri de 3 gün kadar aç bırakıp Pacuyu tekrar tanka koy mutlaka yiyeceklerdir.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Bende koymuştum tanka pacu ama, 10 dk haşamat ettiler..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

istediğimiz performansı alamıycaz galiba bu nattlerden