Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Doktor Balıklarımız Çalındı
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Yurtdışına çıkarılması yasak olan balıkları ilk önce Almanlar tarafından kaçırılmıştı. Daha sonra "doktor balıklar" İsveç, Singapur, Japonya ve Çin'e ilegal yollardan götürüldü.
Ciltlerinin güzelleşeceğini düşünen Japonlar çalışan balıklardan oluşturulan kaplıcalara yoğun ilgi gösteriyor. Japonya'da kaplıca ve spa turizminin önemli bir unsunu haline gelen "doktor balıklar"ın bulunduğu kaplıcalara akın eden Japon halkı hasta olmasalarda sadece cilt güzelliği yaptırmak için "doktor balık masajına" gidiyor. 40 dakikalık masaj 20 dolar
Singapurluların yoğun ilgi gösterdiği balıkların 40 dakika için yaptığı masajın fiyatı 20 dolar. Singapurlu kadınlar da cilt güzelleştirici olarak "doktor balıklara" başvuruyor. Kangal Balıklı Kaplıca Tedavi özelliği itibarıyla dünyada bir benzerini bulmanın mümkün olmadığı Kangal Balıklı Kaplıca, tıbbi bir mucizeyi "sedef hastalığını tedavi ederek" gösteriyor. 36-37 derece sıcaklıktaki kaplıca suyunda bulunan balıkların mucizevi bir şekilde tedavi yöntemi uygulaması, bu kaplıcanın ününü ve özelliğini daha da artırıyor. Çünkü, modern tıptan şimdiye kadar fayda görmeyen cilt hastaları için son umut kaynağı oluyor. Cilt hastalıklarına çare Tahriş olmuş durumdaki veya herhangi bir enfeksiyondan oluşmuş cilt dokusundaki yaralar, egzama, cerahatli sivilceler ve tıpta tedavisinin imkansız olduğu bilinen "sedef" hastalığı gibi cilt hastalıkları, 2- 10 cm'lik Cyprinide (Sazangiller) familyasından Cyprinion Macrostamus (Beni Balığı) ve Garra Rufa (Yağlı Balık) türündeki balıklar tarafından iyileştiriliyor. ![]() |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Sağol Serkan, yapmayı bir insan kafaya koydu mu yapar...
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 16.04.2007 10:23 İleti: 229 Yaş: 39 Konum: ANKARA |
|
|
Teşekkürler abi paylaşım için.Bunlar bizim Sivas'daki balıklar değil mi?
|
|
|
[url=http://imageshack.us][img=http://img124.imageshack.us/img124/3251/x1pnprgmi5o51krcvapifjfmm4.jpg][/url] HÜSEYİN DÖĞDÜ- KONYA-YAŞ:26 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Piranhada çok iyi masaj yapar
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
|
|
... u Ğ u R ... yazdı:
Haklısın Uğur, ağrı sızı kalmaz |
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
... u Ğ u R ... yazdı:
Huahauahh gulmekten oldum ya |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Abi düşünsenize bir havuz dolusu piranha var. size geliyorlar ayaklarım ağırıyor. Sokun havuzun içine, kökten çözüm.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Bu yabancılar oldum, olası hırsız
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
|
|
Evet almanya idi sanırım, büyük bir tarihi eser yürütülmüştü
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 15.01.2008 21:13 İleti: 1908 Yaş: 33 Konum: İstanbul |
|
|
Almanlarıda yavaş yavaş tanıyoruz...
![]() |
|
|
OKAN
YILMAZ Yaş : 17 2 Nattereri 13-14Cm. 9 Nattereri 17-20 Cm.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Soyları hırsızlardan gelıyo sanırım
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Ne bulsalar götürmeye kalkıyorlar.Bizde de tanıtım eksikliği nedeni ile kendimize ait herşeyi başka birine kaptırıyoruz.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 15.01.2008 21:51 İleti: 696 Yaş: 41 Konum: kartal/ISTANBUL |
|
|
DeJaVu yazdı:
Ne bulsalar götürmeye kalkıyorlar.Bizde de tanıtım eksikliği nedeni ile kendimize ait herşeyi başka birine kaptırıyoruz.
Çok haklısın Burak abi bu sadece futbolla olmuyor tanıtım yapmak için başka yollarda üretmeli sadece çalıp çırpmak değil.Bu adamlara türkiyeden yardım olmasa iğne götüremezler suç bizim içimizde başlıyor,aslına bakarsanız yukarıda söylenen tüm laflar önce bize söylenmiş sayılması gerekir. Sayglarımla... |
|
|
Fahri Bas
M.S.1984
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz