Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Mangrow Kökü
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba Üstadlar
Çok köyü bir görüntü oluþturuyor ve beni rahatsýz ediyor tavsiyelerinizi bekliyorum... |
|
|
Ömercan Namlý
1989 Halkalý Ýst. nil timsahı 20 litrelik canlı yem tankı içimizdeki hayvan... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
acilen cevap bekliyorum
|
|
|
Ömercan Namlý
1989 Halkalý Ýst. nil timsahı 20 litrelik canlı yem tankı içimizdeki hayvan... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Ömer mangrow kökünü petshoptan aldıysan sarartma yapmaması gerek..Ben aldığım zaman kaynatmaya bile gerek duymadım.Yıkadım ve 1 saat suda durdu hiç bir salınım yapmadı ve tanka yerleştirdim..Belkide akvaryuma uygun bir kütük değildir
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 03.02.2007 19:49 İleti: 710 Yaş: 61 Konum: Dalaman -MUĞLA |
|
|
Mangrow kökleri belli bir süre suyu sarartır zamanla düzelir yapılacak bir şey yok.Boşuna uğraşıp kendini yorma.
|
|
|
Melih SARAÇOĞLU Dalaman- MUĞLA
YAŞ 43
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
B.Süsleyici yazdı:
Ömer mangrow kökünü petshoptan aldýysan sarartma yapmamasý gerek..Ben aldýðým zaman kaynatmaya bile gerek duymadým.Yýkadým ve 1 saat suda durdu hiç bir salýným yapmadý ve tanka yerleþtirdim..Belkide akvaryuma uygun bir kütük deðildir
bende ondan þüpeleniyorum adamlar resmen kendileri boyamýþ kütüðüya ![]() |
|
|
Ömercan Namlý
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
LEGEND yazdı:
Mangrow kökleri belli bir süre suyu sarartýr zamanla düzelir yapýlacak bir þey yok.Boþuna uðraþýp kendini yorma.
ama kütüðü aldýðým 10 gün olcak nerdeyse |
|
|
Ömercan Namlý
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 03.02.2007 19:49 İleti: 710 Yaş: 61 Konum: Dalaman -MUĞLA |
|
|
Benim kökler yaklaşık 2 ay salınım yaptı çok kafana takma.
|
|
|
Melih SARAÇOĞLU Dalaman- MUĞLA
YAŞ 43
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Normal bu bencede.
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Kaliteli mangrow kökleri salınım yapmıyor bence.Benim yıllardır kullandığım bir malzemedir.Gerçek mangrowlarda 3 renk bulunuyor kırmızı,kahverengi,kızıl bu üç renkden oluşuyorlar.Ayrıca kesinlikle kıramazsınız diğer kökler gibi dağılmaz oldukça sağlamdır.Kıramazsınız derken elinizle demek istedim.
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
L£AD£R yazdı:
Kaliteli mangrow kökleri salınım yapmıyor bence.Benim yıllardır kullandığım bir malzemedir.Gerçek mangrowlarda 3 renk bulunuyor kırmızı,kahverengi,kızıl bu üç renkden oluşuyorlar.Ayrıca kesinlikle kıramazsınız diğer kökler gibi dağılmaz oldukça sağlamdır.Kıramazsınız derken elinizle demek istedim.
Bu açıklamalara %100 katılıyorum..Kesinlikle kıramadım bende mangrowumu..Gittim marangozda kestirdim |
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
L£AD£R yazdı:
Kaliteli mangrow kökleri salýným yapmýyor bence.Benim yýllardýr kullandýðým bir malzemedir.Gerçek mangrowlarda 3 renk bulunuyor kýrmýzý,kahverengi,kýzýl bu üç renkden oluþuyorlar.Ayrýca kesinlikle kýramazsýnýz diðer kökler gibi daðýlmaz oldukça saðlamdýr.Kýramazsýnýz derken elinizle demek istedim.
evet bende zaten aþþa indirip keserle ayýrdým.Aþýrý derecede sert |
|
|
Ömercan Namlý
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Yardýmlar için saolun
|
|
|
Ömercan Namlý
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Hakiki mangrow kökü arkadaşların söylediği gibi hem suya fazla bir salınım yapmaz,hem de kolay kolay parçalanmaz.Ama bazı uyanık akvaryumcu ve petshop sahipleri kütük vs.leri boyayıp mangrow diye satıyorlar
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mangrow kökünü yakýn zamanda kuracaðým argus-mono tankýmda kullanmak ýstýyorum.Bilindiði üzere bu hayvanlar acý su balýðý...
(1 litre baþýna 1.2 gr kaya tuzu v.s.)sorumda þu: mangrow suya bi zarar verir mi? Yada su mangrow 'a bi zarar verirmi? (Mangrow'un acý suya dayanýklý olduðunu düþünüyorum.Ama gene de bi sorim dedim |
|
|
Ömercan Namlý
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Bir sorun olacağını sanmıyorum,daha önce denemedim ama deneyen arkadaşlar var ise tecrubelerini yazacaklardır.
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz