Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Yavrular
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 19.05.2008 10:16 İleti: 15 Yaş: 40 Konum: istanbul |
|
|
Birkaç saat önce balıklarımı beslemek için akvaryumun yanına gittiğimde ortalıklarda boş boş gezinen yavruları gördüm. Çok küçükler ne zaman çiftleştiler ne zaman doğurdular hiç bir fikrim yok. İtiraf edeyim pek fazlada ilgilenemiyordum son zamanlarda. Tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak;
- Yavruları akvaryumdan çıkarmalımıyım? - Şuan akvaryumun bir köşesinde balıklardan biri hep aynı noktada dolaşıyor. Dolaştığı yerde bişey göremiyorum bunu nedeni ne olabilir ? - Eğer yumurta varsa ne yapmalıyım ? Tank 250 litre. 5 adet 12-16 cm nat. |
|
| hızır artar - 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
1. Fotoğraftaki sanırım baba. 2. Fotoğraftaki babanın bulunduğu yer. 3. Fotoğrafta yavruyu yuvarlak içine aldım. Genellikle suyun üstünde yüzüyorlar. Renkli taşları ne zamandır çıkarmayı düşünüyorum ama bir türlü kısmet olmadı. |
|
| hızır artar - 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun görebiliyorsan yumurtaları başka bir akvaryuma çekip bol havavermeni tavsiye ederim.Yüzenleride yine ayırmanda fayda var En az kayıpla büyütürsün umarım.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hayırlı oılsun.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Yeni yavrularınız hayırlı olsun.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
Hayırlı olsun.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Çok teşekkürler. Herhalde çocuğum olsa bu kadar mutlu olurdum.
Yüzenleri ayrı akvaryuma aldım 15-20 adet çok neşeli görünüyorlar. Yumurtaların olduğu bölgeye erkek kimseyi yaklaştırmıyor. Yeni gelişmeler oldukça buradan paylaşırım. |
|
| hızır artar - 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun,balıklar nasıl bu kadar beyazlar şaşırtıcı....
İlk defa kararmadan yumurta atan ve dölleme yapan erkek balık görüyorum. |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Nemesis yazdı:
İlk defa kararmadan yumurta atan ve dölleme yapan erkek balık görüyorum. İncelemek isteyen arkadaşları misafir edebilirim. İstanbul/Gaziosmanpaşa |
|
| hızır artar - 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
erosbos yazdı:
Nemesis yazdı:
İlk defa kararmadan yumurta atan ve dölleme yapan erkek balık görüyorum. İncelemek isteyen arkadaşları misafir edebilirim. İstanbul/Gaziosmanpaşa Hızır bunda bir artniyet arama sakın. Uğur haklı genelde çiftleşecek olan balıklar kömür gibi kararır. Seninkiler o yönden çok ilginç. Bunuda öğrenmiş olduk. Yavruların ve yumurtaların durumu nasıl ? İnşallah en az kayıpla yumurtalar çıkar. |
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Gerçekten çok güzel bir olay.Balıklar için extra bişey yapmadan çiftleşmeleri ve yumurta dökmeleri,sizinde bunu sonradan görmeniz oldukça sevindirici olmuştur.Umarım birgün bütün piranhacılar bu durumla karşı karşıya kalır.Yeni resimlerden bizleri mahrum bırakmazsanız çok memnun oluruz..Damızlık ve yavrularınızı güle güle büyütmeniz dileğiyle..
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Hızır bey,
İskender bey'in de dediği gibi art niyet aramyın lütfen.Sadece şaşkınlığımı ve tabu yıkan bir durumuda görmüş olduğumu ifade etmek istedim. |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Evet kararmamaları ilginç demek fark etmiyor.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Hayırlı olsun.Nattler acayip balıklar kendi kendilerine ürüyorlar.Keşke cariba ve piraya üretimide bu kadar kolay olsa.
|
|
| İstanbul Semih Yıldız- 25 | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 47 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Asdasd yazdı:
Hayırlı olsun.Nattler acayip balıklar kendi kendilerine ürüyorlar.Keşke cariba ve piraya üretimide bu kadar kolay olsa.
Semih bence caribalarda kendinden ürüyor ama sanirim Caner çok üzerlerine dûstügü için olmuyor kanaatiindeyim,biraz kendi hallerine biraksa bence hayirli haberi alacagiz,buaralar sesi çikmiyor belkide bebeler gelmistir Yazi karakterleri için kusura bakmayin telefondan yaziyorum. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz