Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Pygocentrus Piraya DSLR (Aykut Oruç DURMUŞOĞLU)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
dr_ortho yazdı:
İşlerin yoğunluğundan epeycedir foruma giremiyordumi girsem de ayrıntılı bakamıyordum. Ne harikaları kaçırıyormuşum meğerse... Maşallah tank gerçekten mükemmel olmuş. Rhom'un da ehil ellere gittiğini bilmek güzel...
Teşekkürler Ahmet'cim. Senin kerata dünden beri tankında. 2-3 gün içinde ilk yemini veririm. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 18.11.2011 14:35 İleti: 71 Yaş: 41 Konum: Kocaeli |
|
|
Şuan nat var üstad dip çekimi yüzünden bitkiye yanaşmıyodum hiç görünce çok hoşuma gitti ne yapsam kararsız kaldım
|
|
|
250*70*70 41x Nat Vedat KOÇ 0537 424 56 49 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Valla Vedat bitki bende zor türler yok. Işıksızlığa ve yüksek ısıya en dayanıklı türler var. Şimdi bende 2 balık olduğundan çokda fazla yem atmıyorum. Haftada 3 kere felan. Ama ciddi su değişimi yapılıyor, hortumla taban arasında 5 cm mesafeden suyu tahliye ediyorum %35 kadar çekiyorum. Evde boş odada 300 lt. su depom var. Dinlendirilmiş suyu tekrar tanka basıyorum motor ile. Yani anlayacağın detaylı dip çekimi yapmıyorum. Bu su değişimini haftada ortalama 2 kez yapıyorum.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Aykut abi fazla varsa senden satın alabilirmiyim nereye sorsam bitki kalmamış.Bana gelincemi olmuyor anlamış değilim.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Maşallah maşallah. Herşey on numara tank, balıklar, resimler... Aykut süper ortam kurmuşsun tebrik ederim. Taner resim olayına söyleyecek birşey yok eline sağlık on numara.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Mükemmel !! Allah Bozmazın..
|
|
|
İbrahim Hakkı Bilgin - İstanbul AB rh + 120x60x60 - 18x 13-14 cm Natteri.. 100x50x40 - Bitki & Karides |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Aykut yazılan yorumlara bakıyorum da hepimizi imrendirdin valla. Zaten senin gibi arkadaşlarımız böyle tanklar yapmasa, bu hobiye bu kadar emek harcamasa inan kimse böyle tankları göremez. Ellerine sağlık kardeşim, böyle bi tankla bize bu hobiyi bir kere daha sevdirdin.
|
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Aykut yazılan yorumlara bakıyorum da hepimizi imrendirdin valla. Zaten senin gibi arkadaşlarımız böyle tanklar yapmasa, bu hobiye bu kadar emek harcamasa inan kimse böyle tankları göremez. Ellerine sağlık kardeşim, böyle bi tankla bize bu hobiyi bir kere daha sevdirdin.
Ağır tahrik abi başka birşey değil sıfırdan tank kurdurur adama. |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
natıonal yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Ağır tahrik abi başka birşey değil sıfırdan tank kurdurur adama. Yasin dava acalim Aykut'a o zaman |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
natıonal yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Ağır tahrik abi başka birşey değil sıfırdan tank kurdurur adama. Yasin dava acalim Aykut'a o zaman Olur abi hemde 1.Sulh Ağır Ceza Mahkemesinde. |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
HergeLe yazdı:
Eyüp mahsus mu yapiyorsun kardesim sen yoksa dogal halinmi
Bu aralar aptallığım üzerimde kusura bakmayın |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Eyüp Şahin yazdı:
Aykut abi fazla varsa senden satın alabilirmiyim nereye sorsam bitki kalmamış.Bana gelincemi olmuyor anlamış değilim.
Gerçekten bitki çok fazla piyasada yok bu aralar Eyüp. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
DeJaVu yazdı:
Maşallah maşallah. Herşey on numara tank, balıklar, resimler... Aykut süper ortam kurmuşsun tebrik ederim. Taner resim olayına söyleyecek birşey yok eline sağlık on numara.
Teşekkürler Burak abi. Birşeyler yapmaya çalıştık işte. Beğendiğine sevindim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
bogazyargiclari yazdı:
Mükemmel !! Allah Bozmazın..
Amin. Teşekkürler. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Estahfurullah abi. Bunları sizlerden duymak inan ki çok onure ediyor beni. Aradığımı bulmuş gibiyim. inan ki balıklardan ziyade kafamdaki biyotopu az çok tanka yansıttım ya o bana yetiyor. İleriki zamanlarda biraz rahatlıyım. Bir kaç çeşit cücelerden L serisi vatozlar ve sae ekleyeceğim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz