Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piraya - Rhombeus Guama (HD)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
Çok güzel
Çok teşekkürler |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
operaserdar yazdı:
Taner yeni balığın hayırlı olsun ,bu bendeki Guamaydı ,güzel bi balıktır.sağlıkla besle.Bu Ankaradan gelmişti eski üyelerden Hikmet Altunun balığıydı.pulu kadar ömrü olsun inşallah.
Serdar abi teşekkür ederim, evet senden Evren'e geçen balık. Türü hakkında konuşmak için seni müsait olduğun bir zaman arıyacağım bilgin olsun. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
TnReFe yazdı:
chnnn yazdı:
Ufak piraya spilonun yanında devleşmiş
Evet bende spilo büyüdü diye seviniyordum moralim bozuldu resmen. Bozma abi moralini canavar gibi maşallah. sağlıklı olsun yeter |
|
|
Cihan AYDOĞAN-30-Denizli 100-50-60 4 adet 15 cm nattereri VAKIFBANK/DENİZLİ |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Yeni balığın hayırlı olsun Taner abi.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Taner hayırlı olsun yeni Rhom'un
Kolleksiyonu baya bir genişlettin. Sanki caribalar gidince pirayalarda bir rahatlama gördüm.Sana değil de genel olarak bişey sormak istiyorum özellikle de Yusuf'a Tamam bir kaç tanesi renklerine bakılarak üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor fakat ben yine de şu şu türdür, şurdan yakalanmıştır diye kesin bir ayrım yapılacağını sanmıyorum. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Frank'a soralım.
|
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
poison44 yazdı:
Frank'a soralım.
Bence de |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Gece_Şahini yazdı:
Yeni balığın hayırlı olsun Taner abi.
Eyüp teşekkür ederim kardeşim. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 23.05.2007 08:01 İleti: 1186 Yaş: 49 Konum: istanbul |
|
|
Maşallah formu çok güzelmiş.Hayırlı olsun.
|
|
|
TuĞfAn DiKeR YAŞ 38 İST.Büyükçekmece SPİLOPLEURA GOLD |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Kolleksiyonu baya bir genişlettin. Sanki caribalar gidince pirayalarda bir rahatlama gördüm.Sana değil de genel olarak bişey sormak istiyorum özellikle de Yusuf'a Tamam bir kaç tanesi renklerine bakılarak üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor fakat ben yine de şu şu türdür, şurdan yakalanmıştır diye kesin bir ayrım yapılacağını sanmıyorum.Mehmet teşekkür ederim. Caribalardan sonra tank biraz rahatladı diyordum ama son olayı biliyorsun şuan beklemedeyim. Aslında benim rhomların türü konusunda takıntım yoktur Frank'ında dediği gibi rhom rhomdur. Rhomların türlere ayrılması bildiğin gibi yaşadığı sulara göre renklerindeki ve yapılarındaki farklılıklardan kaynaklanıyor. Bazı türler birbirine çok yakın ayırt etmesi zor ama mesela senin örnek verdiğin araguaia ile peruyu ayırt etmek çok kolay. Kesin ayrım balıkların belli boylara gelmesiyle anlaşılıyor, ufak balıklarda bu ayrım çok zor. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
poison44 yazdı:
Frank'a soralım.
Frank bu balığa rhombeus der, kendisinden rhomun şu türü yada şurdan yakalanmış diye bir cevap alabileceğini sanmıyorum Anıl. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
sınglee yazdı:
Maşallah formu çok güzelmiş.Hayırlı olsun.
Tuğfan teşekkür ederim, daha iyileri senin olur inşallah. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Hayırlı olsun Taner abi rhomun boyuda oldukça iyi yani 120 lik tankı doldurur rahatça,umarım çizikleride biran önce geçer ve gönlünce olur inşallah.
|
|
|
İSMAİL YAŞAR-Konya KTO Karatay Unıversıty Mecatronik Engineer |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
TnReFe yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Kolleksiyonu baya bir genişlettin. Sanki caribalar gidince pirayalarda bir rahatlama gördüm.Sana değil de genel olarak bişey sormak istiyorum özellikle de Yusuf'a Tamam bir kaç tanesi renklerine bakılarak üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor fakat ben yine de şu şu türdür, şurdan yakalanmıştır diye kesin bir ayrım yapılacağını sanmıyorum.Mehmet teşekkür ederim. Caribalardan sonra tank biraz rahatladı diyordum ama son olayı biliyorsun şuan beklemedeyim. Aslında benim rhomların türü konusunda takıntım yoktur Frank'ında dediği gibi rhom rhomdur. Rhomların türlere ayrılması bildiğin gibi yaşadığı sulara göre renklerindeki ve yapılarındaki farklılıklardan kaynaklanıyor. Bazı türler birbirine çok yakın ayırt etmesi zor ama mesela senin örnek verdiğin araguaia ile peruyu ayırt etmek çok kolay. Kesin ayrım balıkların belli boylara gelmesiyle anlaşılıyor, ufak balıklarda bu ayrım çok zor. Taner rhom beslemediğim için çok bir bilgim yok. Fakat Yusuf kati konuştuğu için fikrimi söylemek istedim. Senin söylediklerine de katılıyorum. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Güzel balık hayırlı olsun abi.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Kolleksiyonu baya bir genişlettin. Sanki caribalar gidince pirayalarda bir rahatlama gördüm.
Tamam bir kaç tanesi renklerine bakılarak üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor fakat ben yine de şu şu türdür, şurdan yakalanmıştır diye kesin bir ayrım yapılacağını sanmıyorum.