Sistem saati: 24.04.2026 08:48
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Korkan natterilerim
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 31.03.2022 13:46 İleti: 3 Yaş: 26 Konum: İstanbul beyoğlu |
|
|
350 litre akvaryumum ve 10 adet 6-7 cm natteri piranam var. Yaklaşık 2 haftadır besliyorum
Geçen hafta elimden tavuk yiyorlardı lakin şimdi yaklaşınca ordan oraya kaçışıp köşelerde saklanıyorlar. Durum böyle olunca sıkıntı olmasın diye taş ve kökleri çıkarttım Sizce ne yapmalıyım ![]() Video bağlantısı |
|
|
350 litre 10x natteri pirana Turan Pekdemir İstanbul 22 yaş En son Aytaç DEMİRKOL tarafından, 02.04.2022 08:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Resim Linkleri ve Video Linki Düzenlendi.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Odanın en hareketli yerinde olmasından dolayı bir süre sonra alışıcaklardır ortam ışığını biraz azaltırsan sadece tankın ışığı ile dışardan gölge yansıma fazla olmaz ve ani ürkmeleri zamanla kalkıcaktır. Haftalık dip çekimlerini ihmal etme zira tavuk ile ilgili sık sık sorunlar yaşamış bir çok hobidaşımız var. Bir süre sonra emeklerinin karşılığını sabırla alıcaksın.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Aklına takılan her hangi bir soruyu arama başlığı altında rahatlıkla bulabilirsin birde resim ve video yükleme ilgili de bir kaç makale var örnek olanı aşağıya bırakıyorum.
viewtopic.php?f=2&t=27394&hilit=+youtube |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 8 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz