Sistem saati: 24.04.2026 12:35
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Neler Oluyor
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba ;
Daha önce bahsettiğim gibi şu anda elimde 1 tane 20 cm civarı ve 3 tane de 7-8 cm civarı 4 adet natterei var.Agresifliklerinden genel olarak memnundum ama son 1-2 haftadır pek anlam veremediğim şeyler oluyor. Şu 7-8 cm olanlardan biri sürekli simsiyah ve odaya girer girmez cama saldırıyor,hele akvaryum camına yaklaşmaya görün arada cam olmasa beni yiyecek.Diğer balıklar da camda parmağımı gezdirince saldırıyorlar ama bununkisi başka türlü delirmiş gibi.Ve yaklaşık 1-2 haftadır sürekli böyle.Sebebi nedir sizce ? İçine şeytan girmiş olmasın ? |
|
Mesut Cebe
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Mesut başlık açarken cümlenin ilk harfleri her zaman büyük olmalıdır..İmzana tankının boyutları ve balıklarının boyu v.b şeylerini eklersen daha iyi olur.Balıkların arasında baya bir orantısızlık var tehlikeli olabilir.Şartlar ve ortam iyi olduğu zaman balıklarınında durumu iyi olur.Resim ve video çekip eklersen görelim daha iyi yorumlar olacaktır.
Başlık yeni piranhacılar ve sorunları bölümüne taşınacaktır. |
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Teşekkürler Murat.
|
|
Mesut Cebe
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 26.11.2006 00:30 İleti: 2090 |
|
|
Eğer balıkların o haldeyse ne mutlu sana. Serra gibi nattererilerin var.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Agresiflik yönünden belli kaidelere dikkat ettiğim için hiç problem yaşamadım.Ancak ben balıklarımı saldırgan bilirdim bu bücür felaket bir balık oldu çıktı.Az önce cam sileceği ile biraz oynayayım dedim vuruşlarını camda ve elimde hissettim.Son günlerde kendine zarar vermemesi için çok dalaşmıyorum.İlginç olan rengi çok koyu.Bu genelde çiftleşme dönemine ait belirtiler ama bunun için çok genç olduğunu biliyorum.Bir video çekipsizinle paylaşacağım bu durumu.Bu arada bulundukları tank 100*50*50 ölçülerinde.
|
|
Mesut Cebe
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 26.11.2006 00:30 İleti: 2090 |
|
|
Videoyu görelim merak ettim açıkçası bende. Diğer arkadaşlarda bilgi vereceklerdir.
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz