Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Kerevit ve Piranha
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Merhaba 10cm civarı 7 adet nattererim var ve bunlarla beraber 13-15 civarında bir adet kerevit bakmak istiyorum acaba bir arada yaşarlar mı? Birbirlerine zarar verme şansları nedir?
|
|
|
çağrı ilban 21
https://www.superteklif.com/super-uye-f ... ___eql____ |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Eğer sürü tam oturmuşsa kereviti atmanla yok olması an meselesi. Eğer çok agresiflikleri yoksa ufak bir kaç tırtıklamadan sonra alışırlar birbirlerine.
Balıkların karnını güzelce doyurdukdan sonra eklemeyi yaparsn. Ayrıca kerevit piranhalarına zarar verebilirmi onuda gözden geçir, malum kıskaçlar |
|
|
Mustafa ASLAN
09.09.1984/İZMİR |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Teşekkurler Mustafa Bey.Diğer uzman piranhacılardan da yorum bekliyorum kararsız kaldım çünkü alsam mı almasam mı
|
|
|
çağrı ilban 21
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Bende akvaryumcu arkadaşımdan duymuştum,kıskaçlarıyla balığa zarar verebiliyormuş.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
Kayıt: 19.08.2006 21:09 İleti: 2609 Yaş: 38 Konum: İzmir |
|
|
Bence alma Çağrı.Çünkü piranha bu,rahatsızlık vereceği kesin.Bakmışsın bir gün kerevit ortalıktan kaybolmuş.Yine de karar senin.Canlı yem olarak düşünüyorsan o ayrı...
|
|
|
Gürkan KURTAY İzmir/Gaziemir |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Bence 1 tane alıp dene....Duruma göre kerevit sayısını çoğaltırsın.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Uygun fiyata bulabilirsem alıp denemeyi düşünüyorum.Nattererilerimden daha buyuk boyda olursa belki kendini savunabilir.Bu arada kerevit fiyatları ne kadar bi bilginiz varmı? Ben birinde 10 ytl ye buldum 15 cm kadar olduğunu söyluyor fakat mavi kerevit mi bilmiyorum.Ayrıca buradaki canlı alım satım bölümünede kerevit aradığımı yazdım bakalım uygun fiyatlı bulursam alır bir denerim.
|
|
|
çağrı ilban 21
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
dumspirospero yazdı:
Uygun fiyata bulabilirsem alıp denemeyi düşünüyorum.Nattererilerimden daha buyuk boyda olursa belki kendini savunabilir.Bu arada kerevit fiyatları ne kadar bi bilginiz varmı? Ben birinde 10 ytl ye buldum 15 cm kadar olduğunu söyluyor fakat mavi kerevit mi bilmiyorum.Ayrıca buradaki canlı alım satım bölümünede kerevit aradığımı yazdım bakalım uygun fiyatlı bulursam alır bir denerim.
Tanıdığım bir akvaryumcuda 10 cm boyunda olan kerevit'in fiyatı 35,00 ytl'dir. |
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Vatan caddesinde yeni açılan köşk akvaryumda görmüştüm 10a var 15 e var.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 21.05.2006 18:52 İleti: 1807 Konum: İstanbul |
|
|
Bence koyma!Ne olur, ne olmaz...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 22.08.2005 00:50 İleti: 1310 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Kerevitin boyu büyük, belki bir süre şansı olabilir. Kerevitin na.tlara zarar verebileceğini zannetmiyorum.
|
|
|
Serhat Şekerkıran
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 21.05.2006 18:52 İleti: 1807 Konum: İstanbul |
|
|
wycked yazdı:
Kerevitin boyu büyük, belki bir süre şansı olabilir. Kerevitin na.tlara zarar verebileceğini zannetmiyorum.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Lütfen başlık açarken cümlenin ilk harfleri büyük olsun.Bir süre yaşasada ileride mutlaka bir yolunu bulup öldürüyorlar.
|
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Kusura bakmayın Murat Bey daha dikkatli olacağım
Yaptığınız yorumlar üzerine kerevit almaktan şimdilik vazgeçtim.İlerde, şu an içinde 13 adet yavru brichardiler ve vatozlar olan 2. tankım için alırım.Brichardilerim büyüdükten sonra sanırım onlarla rahat rahat yaşar kerevit.O yüzden kerevit sevdamı yaklaşık bi 3 ay sonraya ertelemek zorunda kaldım.Herkeze yorumları ve yardımları için teşekkür ederim. |
|
|
çağrı ilban 21
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 30.05.2006 00:15 İleti: 234 Konum: Ankara/Altındag |
|
|
Arkadaşım bence bu olamaz ,piranhalar her halükarda onu %100 yerler. haberin olsun .Birde kerevitin kolu bacağı koptuğunda yeniden çıkacağı için eziyet olur hayvana bu da var tabi. Yaşatmazlar kanımca.
|
|
|
Ufuk Tandogan
Olmak yada olmamak ıste butun mesele bu...! Banlı Üye |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz