Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Devir Teslim
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Murat Abi,
Bugüne kadar ,bu foruma vermiş olduğun emeklerin , zamanın , uğraşın , bizlerle paylaştığın bilgi ve deneyimlerin için çok teşekkürler.Ayrıca bir yönetici olmana ve deneyimlerine rağmen her zaman, her konuda mütavazilik gösterddiğin için de tebrik ediyorumBundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Zaten forumda sık sık görüşürüz. Resul Abi, Tebrikler.Umarım hatalarımızla , yanlış yere açılan başlıklarla , konudan uzaklaşan mesajlarımızla senin başını çok ağrıtmayız. |
|
Mumin Mandacı D.Y. : 1985 Istanbul |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 06.05.2005 14:09 İleti: 2108 Yaş: 56 Konum: ..::Muğla::.. |
|
|
Forumumuz için hayırlı olsun.
Murat, foruma ve piranha camiasına katkıların için bir kez daha seni kutlarım. Resul kardeş, görevinde başarılar dilerim. Hepimiz yanındayız, bilmeni isterim. |
|
| ...::: Kerem CUMALI :::... | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hayırlı olsun Resul, foruma ilk girdiğim anda anladım ki boş bir yer değil burası çünki yazım kurallarından tutunda yardımlaşmaya kadar herşey sınırsız bir şekilde işlemekte.
İlk defa piranha beslemeye karar verdiğim de bırakın piranhayı akvaryumun nasıl kurulacağına dair en ufak bir şey bilmiyordum ama buradaki tüm arkadaşlar bıkmadan usanmadan hatta sorularımın birçoğu aptalca olsa bile nazik bir şekilde cevap verdiler.Kesinlikle eminim ki temel sağlam bir şekilde oturmuş ve öyle de devam edecek.Kendini fazla özletme Murat Abi. |
|
|
Feyyaz YILDIRIM
İSTANBUL ------------------------- 100*50*50 cm 7-4 Tane Nattereri Yaş:23 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 16.11.2006 20:32 İleti: 644 Yaş: 34 Konum: Ankara |
|
|
Hepimize hayırlı olsun. Merak etme Murat Abi bu forum hep ayakta kalacak. Adminler gelir geçer bugün sen sonra Resul sonra başkası bu böyle gider. Ama şu anda Türkiye'nin de sıkıntısı olan bir istikrarı yakalamak lazım. Devletler için buna devlet politikası derler biz son dönemlerde liderlerin düşüncelerinin devamının gelmediğine şahit olduk. Bizim yapmamız gereken bu forum misyonunu oturtmak ki oturdu ve insanlara piranhayı iyi tanıtmak. Bu forum politikası olmalı. Herkese hayırlı olsun.
|
|
| Alparslan Özdemir(ANKARA) | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 10.12.2006 16:50 İleti: 62 Yaş: 36 Konum: İstanbul |
|
|
Murat abicim böyle muhteşem bir siteyle beni sen tanıştırdın..Ardından Resul abimle tanıştım..İkinizde her konuda cok yardımcı oldunuz her zaman..Hayatında başarılar umarım dün ve bugün olduğu gibi yarında yanımızda olursun kendine çok iyi bak..
|
|
|
Orçun ORAN | Eskişehir | Yaş : 18
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 03.07.2006 20:55 İleti: 16 Yaş: 40 Konum: İstanbul |
|
|
Murat abi, Kendine çok iyi bak. sizin yazdıklarınız sayesinde edindiğim bilgi dünyanın en faydalı ve en güzel bilgileri oldu
Benim ne kadar msj sayim az olsada ben daha çok okuyucu olmayı tercih ettim. Bırakın evimde piranhalarima bakmayi, evimde piranha beslemek bile aklımda değil iken şans eseri google'a yazdığım piranha kelimesi beni bu siteye sürükledi, bende yazdıklarınızdan etkilenip piranha almıştım ve sizlerin sayesinde 1 seneden daha fazla süredir piranha besliyorum... O yüzden herşey için sana teşekkür etmek istiyorum... Resul abiye ise başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olacağıma emin olabilirsiniz... |
|
|
İSİM : Mazlum ADAS
YAŞ : 21 ŞEHİR : İSTANBUL - KARTAL 100*40*50cm 2 adet 10cm nattereri atman 3338 dış filtre atman f-102 iç filtre (1 adet) atman 300 watt ısıtıcı mazlum1905adas@hotmail.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 25.03.2007 01:08 İleti: 131 Konum: Üsküdar/İstanbul |
|
|
Murat abi; Git özlet kendini yine gel döneceksin diye söz ver bilirsin belki buşarkıyı sana armağan ediyorum.Emeğe saygı...
|
|
|
Ayhan Doğan Üsküdar/İstanbul
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 21.05.2006 18:52 İleti: 1807 Konum: İstanbul |
|
|
Murat abi sensiz ne yaparız biz yaa.Resul abi tebrikler...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Hayırlı olsun Resul gardaş,Murat'a da yaptıkları ve kazandırdığı bilgi birikimine teşekkür ediyorum.Kolay gelsin...
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 19.02.2007 12:33 İleti: 320 Yaş: 36 Konum: K.Çekmece/Sefaköy İSTANBUL |
|
|
Murat abi bugüne kadar bana çok yardımınız dokundu diğer arkadaşlar gibi...Sizi inşallah özlemem
|
|
|
Yusuf Emin İstanbul
3 Natteri 8-10 cm Yaş:19 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Murat piranha ve piranha severler için verdiğin emekler için teşekkürler.
Resul tebrikler, başarılar.. |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Murat Bey, katkılarınızdan ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Resul Bey'in de görevini layıkıyla yapacağına eminim.
Herkese hayırlı olsun... |
|
|
Gazi Gümüş
Yaş 28 Ankara
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
HAyırlı olsun. Resul e görevinde başarılar.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
En azından bir süre daha forumda kalmanın faydası var diye düşünüyorum Murat!
Resule de başarılar dilerim. |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Kendi isteği ile foruma geri dönecektir!!!
Dönmen çok sevindirici Caner, senin gibi bu işe gerçekten gönül vermiş, araştırmacı, yenilikçi olayları bilimsel yönüyle tartıp uygulayan akvaristler her zaman bulunmuyor. |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz