Sistem saati: 25.04.2026 11:12
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yetişkin Olmayan Serrasalmuslardaki Tavır Sorunsalı
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 09.08.2012 08:06 İleti: 149 Yaş: 42 Konum: Ankara |
|
|
Epey zaman geçti konuyu açalı. Manu büyüyor. Bir sürü şey araştırdım zamanında bu konu ile ilgili. Bir sürü şey denedim. Lakin çok net bir sonuca dayanıyor konu: ZAMAN.. Serralarda arsız davranış boydan başka hiç birşeyden geçmiyor. Bu gruba spillolar dahil değil. 18-19 cm lerde bir rhombeus alınca durumu çok iyi anladım. Manu 3 cm civari büyümüştür geldiğinden beri. Rhomla komşu olduktan sonra hareketlendi, iştahlandı.. Ama ben yaklaşınca hep kaçtı. Rhombeus öyle değil.
Özetle çıkarımım; arsızlaşmanın tek kanunu boylanma. İştah ve hareket artırmanın kanunuda komşu bir serra.. durum budur. Saygılar, zevkli hobiler... |
|
|
Şafak KARTAL / ANKARA H.Sipinifer-Manueli-Rhombeus-Natteri My fish eats your fish |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 16.02.2011 17:14 İleti: 280 Yaş: 49 |
|
|
deradlerskartal yazdı:
Epey zaman geçti konuyu açalı. Manu büyüyor. Bir sürü şey araştırdım zamanında bu konu ile ilgili. Bir sürü şey denedim. Lakin çok net bir sonuca dayanıyor konu: ZAMAN.. Serralarda arsız davranış boydan başka hiç birşeyden geçmiyor. Bu gruba spillolar dahil değil. 18-19 cm lerde bir rhombeus alınca durumu çok iyi anladım. Manu 3 cm civari büyümüştür geldiğinden beri. Rhomla komşu olduktan sonra hareketlendi, iştahlandı.. Ama ben yaklaşınca hep kaçtı. Rhombeus öyle değil.
Özetle çıkarımım; arsızlaşmanın tek kanunu boylanma. İştah ve hareket artırmanın kanunuda komşu bir serra.. durum budur. Saygılar, zevkli hobiler... |
|
|
Murat Tepebaş İstanbul Mali Müşavir Serrasalmus Diamond Rhombeus, Serrasalmus Spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz